25-03-06

PFFFF

Wat een klote weer en ik had me nog zo voorgenomen dat ik wat in de tuin zou werken dat zal wel weer niets zijn. Weet wel niet of ik mijn voornemens vandaag zou gehouden hebben want de maandelijkse vloek van het vrouwzijn is weer toegeslagen. Zo een dag of het nu regent of zonnig is kan me dan echt niet schelen ik blijf me een hele dag slecht voelen. Die ene dag zou ik het liefst onder mijn donsdeken kruipen en niet meer wakker worden tot de volgende dag.Maar helaas de honden denken daar anders over en mijn huishoudelijke taken (dat ik nota bene haat) moet ook gedaan worden al zal het een minimum zijn zoals altijd :). Waarom ben ik niet zoals andere vrouwen die graag alles netjes hebben. Als ik mijn collega soms bezeig hoor over haar werk thuis dan kan ik zo jaloers zijn. Ik denk dat ik nog steeds revolteer tegen mijn ma hahahaha. Het moet toch een rede hebben dat ik zo ben of ben ik misschien gewoon LUI. En last but not least het uur veranderd vannacht nog zo een domper op men humeur. Ik kan er echt niet tegen waarom laten ze ons niet leven op het ritme van de natuur. Telkens als het uur veranderd in de lente ben ik weken doodmoe. Het is misschien allemaal psychologisch maar ik zit er toch maar mee.Hopelijk krijg ik hier wat toffe bezoekers met leuke reacties zodat mijn weekend toch nog geslaagd wordt. Bedankt alvast

09:54 Gepost door Ann | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wel ! Bij het lezen van je postje heb ik me toch even omgedraaid naar het venster. Hier in Landen regent het (nog) niet. En zover zitten we nu ook niet hé.

Het is hier zelfs blauwe lucht en de zon komt er door. Volgens Slow was het vanmorgen grijs. Het kan dus nog komen.

Gepost door: ms | 25-03-06

de zon is op komst anneke dus.. genieten en gerust laten wat gerust is

Gepost door: willy | 25-03-06

Tof zijn Never

Gepost door: De toffe | 25-03-06

Viel mee toch? Het weer is vandaag hier niet zo slecht geworden als voorspeld was...vanmiddag zelfs zon! Dat kan je wel gebruiken op zo'n 'fijne vrouwendag' ...bluuuuhhh! Ik begin op een leeftijd te geraken dat het allemaal nóg 'fijner' wordt...lekker! En dan ineens ben je... OUD !! Fijn hè, vrouw zijn! ;-) We kunnen alleen maar solidair aan elkaar zijn...gedeelde smart is halve smart! Hoop dat het mee viel voor je vandaag!

Gepost door: mizzD | 25-03-06

hier heb je reactie van een toffe mens als ik mezelf niet levend verbrand, verschiet ik me 's morgens een bult als ik in de spiegel kijk, soms geraak ik niet uit mijn woorden van vermoeidheid, en ja, nog veel van dienen battaklang.....maar dat belet niet om ook af en toe nog eens normaal te doen ook. Ben ik tof genoeg?? Ik hoop dat je week-end gered is......alé Anneke, laat je lach nog maar eens horen!!

Gepost door: dingske | 25-03-06

Citatenbakje Tja, wat moet een mens doen als alles er donker uitziet en het uur wordt nog verzet ook ? Even in mijn citatenbakje gedoken ( http://www.maakjedagnatuurlijk.be/sic1.html ) en wat duiken we daar op ? 1. We denken te weinig aan wat we hebben, maar vaak aan wat we missen en 2. Ik wens je de kracht van alle elementen !!
Groetjes en een FIJNE zondag gewenst !

Gepost door: Hildegarde | 26-03-06

*** Morgen zal het beteren als je werkt zie je dat rotweer niet:-)) Ik wens je een hele week zonneschijn.

Gepost door: emmy | 26-03-06

De commentaren zijn gesloten.