29-03-06

VEEL TE VROEG WAKKER

Ben vandaag veel te vroeg moeten opstaan. Ik lag nog zo goed onder de dons maar helaas Trixibelle besliste er anders over.Die hond weet soms niet wanneer het dag is of nacht denk ik. Ganse dag slaapt ze maar eens dat ik richting bedje ga begint haar leventje. Dan begint ze rond te lopen en overal kattekwaad uit te halen. Vooral papier trekt haar aandacht en liefst foto's en postkaarten. Die moeten heel lekker zijn. Maar dat is nog niet alles bijna elke morgend is het hier poetsen geblazen soms kan ik er mee om maar op den duur wordt het toch wel zwaar elke dag dit te moeten meemaken. Nu haar laatste kapriolen zijn blaffen op de andere honden want ze wil natuurlijk ergens liggen waar er een andere hond ligt. Je kan er geen uur op plakken zo ben ik al maanden elke nacht eens wakkergeblaft en houdt ze niet op tot ik beneden kom. En dan zit je hier nog zoooo moe en veel te vroeg om gaan te werken. Dus heb ik maar even mijn ibookje opgestart en een kopje koffie gemaakt en ben ik hier wat aan het schrijven voor de tijd de doden. Nu dat ik naar buiten kijken is het meer weer om weer in je bed te kruipen maar helaas de plicht roept me hahahaha Dus ik ben er weg mee Nog iedereen een fijne dag gewenst

07:42 Gepost door Ann | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hevig... Haha, ik moest wel lachen met je reaktie op mijn blog...je bent nogal een hevige,geloof ik..haha..

Gepost door: mamavan2 | 29-03-06

een hond met kattekwaad?? zoude daar eens niet mee naar de dierenarts trekken ann:-)lool

Gepost door: willy | 29-03-06

felle honden heb je ik stop er even mee met bloggen, ooit herbegin ik wel maar ik blijf ze wel allemaal lezen.
Heel veel groeten!!

Gepost door: dingske | 29-03-06

Vermoeiend! Ik had dit weekend een zieke hond...wil ie steeds naar buiten om gras te eten en om te kakken en te spugen...pfff! Ben ik ook dag en nacht mee bezig geweest,gelukkig gaat het weer wat beter.Ach...ik heb het er voor over,want anders is ie altijd hartstikke lief voor me dus....dat moet je je in 'barre tijden' maar voor ogen houden hè!

Gepost door: mizzD | 29-03-06

roepen... ... kan ze wel hard he die plicht ;-)
vandaag wind (nog) geen regen, wel nog altijd zomeruur natuurlijk... het went wel denk ik dan maar
ik ga vandaag of morgen mijn opgedane energie van aan zee eens "meten" en als ik wat over heb stuur ik wel wat door ;-) kstuur dat dan mee met de wind, dat lukt wel !

Gepost door: an | 31-03-06

De commentaren zijn gesloten.