06-05-06

GEEN INSPIRATIE

Had de laatste dagen niet echt inspiratie om iets te schrijven. Als het dan eens goed weer is zat ik bezig in de tuin. Door mijn rug gaat alles in een slakkegangetje maar het komt wel in orde. Om de haverklap moet ik even gaan zitten tot ik weer kan staan maar ben fier op mijn resultaat. Gisteren een goede onweersbui gehad en het was niet min. Het water kwam door het dak en in de kelder stond er ook een 20 cm. Maar buiten is alles weer stofvrij. Het regenwater was geel van de pollen dus die zullen we niet meer inademen. Vandaag moest ik weer ondervinden hoe hard kinderen kunnen zijn. Bij de buren was er visite en toen ik naar mijn kippen ging werd er naar me geroepen van "Dag madame met de dikke tettekes" en steeds harder schreeuwde ze het en omdat de andere kinderen lachten kwam er nog een stukje bij "Dag madame ......... en dikke lippen en dikke billeks". En leuk dat ze dat vinden. Ik kan misschien een oude zuurpruim lijken maar ik vind dat die kinderen geen opvoeding hebben. Ik ben niet kwaad op die kinderen maar wel op de ouders en hun opvoeders. HEB IK GELIJK OF HEB IK GELIJK ......

19:44 Gepost door Ann | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ge hebt gelijk en 't is tof weer iets van je te horen. Geen inspiratie?? Gewoon efkes zeggen dat ge geen hebt en dan weten we tenminste da ge nog leeft, hahaha
heel veel groeten!!

Gepost door: dingske | 06-05-06

*** Als het goed weer is zit ik ook liever buiten, hoor :-)
Ach, we hebben allemaal wel eens onze momenten waarop de inspiratie ver zoek is he ;-)

Gepost door: Glenn | 07-05-06

Heb jij toffe buren zeg! Kinderen zijn hard en weten niet beter. Ik heb er nu heel veel spijt van dat ik in mijn kinderjaren meer de pester dan de gepeste was. Mogelijk uit zelfverdediging, geen excuus, maar kinderen beseffen het niet. Die ouders zijn inderdaad de grote schuldigen. Maar die bloemen fascineren mij, gewoon prachtig. Nu nog graag wat regen en ik begin (vals) te zingen!

Gepost door: gidsjoris | 07-05-06

Opvoeding?? Ouders zijn tegenwoordig al blij dat ze geen grote mond van hun kinderen krijgen of nóg erger...pfff! Niks van aantrekken in ieder geval en gewoon lekker van je tuin genieten. Mooi bloemstuk zeg...apart! Jij hebt daar wel talent voor hè!

Gepost door: mizzD | 07-05-06

helemaal gelijk!! Als dat mijn kinderen waren geweest had ik ze een flinke uitbrander gegeven. Niet normaal wat kinderen tegenwoordig allemaal zeggen. Maar die bloemen zijn prachtig!!

Gepost door: ardnas | 17-05-06

De commentaren zijn gesloten.