12-06-06

HOT HOT HOT

Na een lange hete dag zit ik met mijn ibookje in de tuin te genieten van de briesjes die af en toe eens langs komen. Terwijl ik dit schrijf beluister ik RoberT zijn 43ste Robkast past bijzonder goed bij deze avond. Als ik zo rond me kijk voel ik me toch gelukkig met mijne tuin. De geuren zijn echt fantastisch kon ik dit gevoel maar langer bewaren. Moeder merel zingt haar avondlied. De tuin is meer een schaduwtuin heerlijk in deze tijd van het jaar. Er moet ook ergens een nestje zijn de honden zitten maar steeds met hun hoofd naar boven te kijken, moeder merel lokt de honden steeds weer weg door voor hen te komen zitten en te wachten tot ze haar opmerkten en dan weer weg te vliegen is wel grappig. Ook zit hier een vinkje weet niet echt welk soort maar is wel een kleurijk geval.

Heb al een paar dagen ook even zitten zonnen maar wat zag ik bij mijn dagelijkse controle dat net waar ik zon de struik in de andere tuin helemaal weg is moet ik weer een andere plaats zoeken pffffff Het is een oud koppel van in de 80 die daar wonen. Waarom moest DIE boomstruik nu net weg ????

22:28 Gepost door Ann | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Nou... ik denk dat ze JOU beter wilden kunnen zien zitten? :-)))))))
Het blijft lang lekker vanavond...veel plezier nog in je tuin!
Doeiiiiiiiiiiii!

Gepost door: mizzD | 12-06-06

:-) geniet nog maar van het zomerweer
groetjes

Gepost door: Borriquito | 12-06-06

-- het is zaaaaalig 's avonds om buiten te zitten....vooral als het overdag niet kan.
Ik denk dat ze die struik weggedaan hebben om makkelijker met je te kunnen praten, anders was het precies of ze tegen de bomen bezig waren... zou het niet kunnen dat het daarom is???
tsjaaaw

Gepost door: dingske | 13-06-06

Hoi Ann! Hoe is het met Trixibelle...al weer wat de oude? Axel heeft met zijn donkere vacht behoorlijk last van de warmte...hij wil overdag niet meer uit!
Groetjes!

Gepost door: mizzD | 13-06-06

Over orgaandonatie... Triest dat je dat van zo dichtbij mee moet maken. Maar eigenlijk zou het voor de donororganen-voorraad goed zijn als iederéén zoiets van dichtbij meemaakt hè...als het zo'n ver-van-m'n-bed-show is, hebben de mensen niet door hoe belangrijk het is! Ik hoor van mijn familie allemaal dat ze het 'eng' vinden...pfff, je merkt er niks van! Hoop ik toch! ;-)))))
Groetjes weer!

Gepost door: mizzD | 14-06-06

goeiemorgen Ann kom je even de groetjes doen. Al wat afgekoeld na al die regenbuien? Hoe is het met Trixiebelle? Is daar alles mee in orde?

Gepost door: dingske | 15-06-06

Dussssssss je houdt niet zo van voetbal? whahahhahahahahaaaa!!! :-)))))))))
Ach, ik vind de Olympische Spelen ook mooi om naar te kijken (vooral de mannen in die fijne strakke lycrabroekjes ;-))), maar die zijn pas weer over een paar jaar hè!
Aaah...The Two Fat Ladies...daar moet ik nog eens een ere-log over maken...die vond ik ook gewéldig! Ik heb gewoon zitten janken voor de tv toen dat bericht doorkwam dat Jennifer was gestorven! Machtig mooie tv...die mogen ze ook wel weer eens herhalen van mij!
Doeiiiiiiiiiiiiiiii!

Gepost door: mizzD | 16-06-06

De commentaren zijn gesloten.