27-06-06

JE BENT WAT JE EET - 1 jaar geleden

Over een paar weken zag ik op tv dat ze de 1ste serie van je bent wat je eet weer gaan uitgeven. Nu donderdag is het de aflevering waar ik de hoofdrol in speel. Toen ik het ontdekte sloeg de angst toe. Ik dacht weer al die vettige reakties toen op men blog. Maar ook aan de reacties van de mensen die komen kijken in je winkelwagentje wat je koopt. Marktkramers die vragen of ik een paar potten mayo moet hebben enz enz ….Maar alles was natuurlijk niet negatief kreeg ook lovende kritiek en ik heb er ook dingen van geleerd.Ik was 13 kg vermagerd toen dacht ik dat is niet goed maar als ik de originele format bekijk van het programma dan heb ik toch goed mijn best gedaan want die kandidaten waren ook allemaal rond de 10 kg vermagerd op 8 weken.Ik ben na de opnames niet meer verder afgevallen. Net voor het programma ging mijn man met zijn vriendin wonen en mijn ma stierf ik heb toen met beide handen dit programma aangenomen maar dit was natuurlijk uitstel van de verwerking van de dingen. De drukke opnamedagen vallen weg en je valt zo een beetje in een gat en vooral doordat ik geen enkele steun en controle had in mijn onmiddellijke omgeving. Ik heb een moeilijk jaar gehad op allerlei gebied en bij elke tegenslag is iets lekkers eten is mijn enige troost. Maaaaaaar nu een jaar later ga ik toch bewuster boodschappen doen en ga ik ook nog steeds zwemmen. Het fitnessen de grote vetverslinder kon ik echt niet verder doen de pijn in mijn rug is dan niet draagbaar. Bij het zwemmen heb ik daar geen last van. Nu wie naar deze aflevering gaat kijken zal wel met afschuw kijken hoe ik met de lepel mayonnaise at maar dat is nu iets wat niet zo is ik proef er graag eens aan maar zo het vet naar binnen lepelen heb ik nooit gedaan. Ik vroeg dan ook waarom ? tja zei men dat is voor een beter visualisatie te krijgen en mensen te choqueren.Nu op de originele format wordt er wel op een heel andere manier omgesprongen daar heb ik niets choquerends gezien dus het programma kan ook op een normale manier gebracht worden maar helaas de KIJKCIJFERS zijn het belangrijkste. Ik wil niemand geen steen gooien hoor maar na een jaar heb je toch even kunnen nadenken over het hoe en wat en bepaalde dingen hadden misschien wel anders kunnen gebracht worden maar ok IK ben wel nog steeds blij dat ik het gedaan heb

14:11 Gepost door Ann | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

Commentaren

TV Eigenlijk vraag ik me af als de kijkcijfers primeren, waarom ze dan geen acteurs nemen en de zaak in scene zetten.

En hoe een mens een crisissituatie aanpakt is zijn/ haar eigen probleem. Diegenen die daar commentaar op hebben, die kan je best negeren. Maar dat zijn wél diegenen die het hardst janken als zij nog maar een fractie van een tegenslag hebben.

Gepost door: ms | 27-06-06

de mensen kunnen soms cru zijn in deze wereld.
Trek je dat niet aan, hoe moeilijk het ook is, ik vind het heel knap dat
je het aangedurfd hebt om dit te doen.
Zelf al zat je in een heel moeilijke periode.
Ik zeg altijd een ronde lijn is ook een lijn, kunnen ze me zo niet aan kijken, dan lopen ze maar tegen de muur.
Zolang je zelf een goed gevoel hebt, laat je dat ook overschijnen naar andere toe.
Vele groetjes en sterkte

Gepost door: luky | 27-06-06

:-) voor die kijkcijfers doen die programmamakers alles hé
met knippen en plakken kunnen ze ons alles wijsmaken
ik vind dat je een dikke proficiat hebt verdiend omdat je er aan hebt meegedaan
ikzelf zou nooit aan een programma meewerken
nog een fijne dag verder Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-06-06

Nou...de eerste goede reacties zijn alweer binnen! :-) Hopelijk komen die vervelende deze keer niet...maar denk dat jij sterk genoeg bent om die te kunnen hebben! Als je aan zo'n programma mee durft te doen, kun je veel aan, niet waar!! Ik zou het nooit durven...en helemaal niet meer, nu ik begrijp, dat ze de boel ook nog eens extra aandikken (excusée le mot hahahahaaaa)!!
Wij kunnen het hier niet ontvangen, maar eigenlijk heb ik die serie op de BBC en hier in Nederland ook niet gevolgd...is not my cup of tea! :-)
Doeidoeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Gepost door: mizzD | 27-06-06

*** dat wist ik niet Ann ! Ik zal deze donderdag eens uitkijken !
Hopelijk krijg je geen negatieve reacites meer, ik vraag me af waarom mensen zo doen !:-/ Gelukkig waren er ook de positieve, he :-)
Toch spijtig inderdaad hoe ze dingen monteren en anders doen lijken voor kijkcijfers ! Er tellen nog wel andere dingen ook !

Gepost door: Glenn | 27-06-06

heel moedig van je om aan dat programma mee te doen. Zelf zou ik het nooit aandurven. En al de negatieve reacties die je kreeg of mss weer zal krijgen, wel, 'k ben er zeker van dat die ook niet met hun kop op TV durven komen. Trek u die reacties maar niet aan, wees trots op jezelf dat je het lef had, om het even wat uw drijfveer was. Je moet het toch maar doen. Proficiat Ann, je deed het, je leerde er van en al de rest: de pot (mayonaise) op!! Hahaha. Anneke, zolang jij kan blijven lachen en met je hoofd rechtop loopt dan is het ok en wat anderen zeggen of denken is hun probleem. Ik ga zeker en vast naar de heruitzending kijken, 'k herinner me er flarden van maar nu ga ik met héél veel aandacht naar m'n blogmaatje kijken: HEEL TROTS!!
groetjes

Gepost door: dingske | 27-06-06

:-) goeie morgen Ann
een fijne woensdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-06-06

Bedankt voor je reactie! :-))) Hahahahahahaaaaaa!! Ik beleef ook helemaal niks...nú! Is allemaal alláng passé hè...en ik moet toch érgens over schrijven?? hihihihihihihhi!
Doeidoei!!

Gepost door: mizzD | 28-06-06

:-) een stralende donderdag je toegewenst Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-06-06

*** Respect!
Groetjes.

Gepost door: dagoke | 29-06-06

Daar ga je weer Ann!! Voorlopig alleen maar goeie reacties...hopelijk blijft dat zo! Ach...ik weet zeker dat je het nu heel goed aan kan, mochten er onverhoopt toch weer van die 'zatte vrienden' of zo langskomen... ;-)
Doeidoeiiiiiiiiiii!!

Gepost door: mizzD | 29-06-06

:-) heb zonet de uitzending gezien
wel proficiat hoor Ann voor wat je hebt gedaan
ik heb bewondering voor je prestatie !!!
nog een fijne avond hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-06-06

Ik heb ook gekeken niks mis mee ... alleen was die trees nogal betuttelend. Het belangrijkste is wat jij er uit gehaald hebt. En diegenen die rotopmerkingen maken zijn gewoon oppervlakkig en kijken niet verder dan hun TV-scherm plat is.

Goed gedaan !

Gepost door: ms | 29-06-06

gezien en goedgekeurd en meer hoef ik niet te zeggen, of toch.....sjiek mens jij!!!
groetjes

Gepost door: dingske | 29-06-06

:-) goeie morgen Ann
een stralende vrijdag je toegewenst
geniet er van hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 30-06-06

R E S P E C T Echt waar, sterk vind ik dat zeker omdat je eigen problemen aanpakken zo van het moeilijkste is dat er bestaat en als jij nu nog altijd blij bent dat je eraan meedeed en er bruikbare tips uithaalde dan is dat gewoon heel goed! En ik hoop dat de honden nog steeds mee uit wandelen mogen ;-) Groetjes,

Gepost door: an | 30-06-06

respect!!!! Hallo Ann

van één grote hondenliefhebster aan een andere: probeer je niets aan te trekken van de negatieve kritiek en onthou de complimenten. Aan de reacties hier te zien, is daar geen gebrek aan.

En als je het moeilijk hebt, knuffel die prachthonden van jou eens extra. Wat is er nu leuker en opbeurender dan dat?

groetjes

Gepost door: Greet | 30-06-06

inderdaad enkel d ekijkcijfers tellen héé ann spijtig want je deed het voortreffelijk en dat meen ik

Gepost door: willy | 30-06-06

Hallo Ik kwam je tegen bij Dingske haar blog en heb toevallig naar de heruit zending gekeken , ik heb genoten van je persoonlijkheid en je lach
voor mij ben je een kei toffe dame
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 01-07-06

:-) goeie morgen Ann
een stralende zaterdag je toegewenst
geniet er van
groetjes

Gepost door: Borriquito | 01-07-06

De commentaren zijn gesloten.