08-07-06

BLUBBER

Voor de zoveelste keer liep mijn kelder weer eens onder water. Dat water is niet erg dat is direct weer weg maar die vuile blubber die achterblijft iekkkkkkkks en wat je denkt dat je allemaal ziet maar heb mijn verstand op nul gezet en alles weer de riool in gekiept.De stad weet dat mijn straat een probleem is en dat dit gewoon kan opgelost worden door de sluizen optijd open te zetten en ze ook nog eens netjes te houden maar ach wat doen die politiekers ontkennen en beloven pffffffJaren terug zijn we foto's gaan nemen van het probleem en nog wordt er niets aan gedaan. Er zou hier in de straat eens een politieker moeten wonen het zou vlug opgelost zijn. Toen ik hoorde dat die man uit Diest zich vastgeketend had aan het stadhuis had ik zo effen ook het idee van dit te doen maaaaar de stad is mijn werkgever en heb mijn Job nodig dus IK kan het niet doen en verder in de straat wonen er allemaal veel te brave mensen Ik woon hier al mijn hele leven en het probleem is al veel ouder we betalen heel veel gemeentebelastingen maar die gaan natuurlijk naar grote projecten zodat de politiekers eens op de foto kunnen en niet te vergeten op de plaat van de eerste steenlegging.Zal ik dan toch weer de politiek in moeten?

18:53 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oei da's nie zo plezierig als je dat tegenkomt
en ja die politiekers,die kijken naar de gewone mens nie om hé
maak er toch een fijne avond van hé Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-07-06

jekkes absoluut niet plezant, en al bij al is het nog een geluk dat het tot de kelder beperkt bleef, stel je voor dat je die troep in huis had. Maar toch is het erg, jongens kom dat tegen! Tja Ann, als je op politiekers moet rekenen...en voor u is het nog moeilijker om iets te ondernemen daar je door je werk van hen afhankelijk bent...wat een rotsituatie.
MAAR laat je goede humeur er niet door vergallen en geniet van je week-end!!
groetjes

Gepost door: dingske | 08-07-06

Behalve smerig... ook nog eens hartstikke ongezond lijkt me...bah! En dat zijn meteen de kwalificaties voor die politiekers bij jullie! :-))) Nou ja...niet alleen bij jullie...het is toch ook overal hetzelfde hè...ze zouden het inderdaad zélf eens aan den lijve moeten ondervinden, dan was het gauw opgelost!
Laat je niet doen en maak er toch een fijn weekend van! De temperatuur is al een stuk aangenamer nu hè!!
Doeidoeiiiiiiiiii!!

Gepost door: mizzD | 08-07-06

bonjour bonjour ...
j espere que ca vas bien
j arrive du mondial des cultures...
je vais placer des photos de ce mondial toute la semaine...
en plus j ai du reformater mon ordi encore...
j espere que tu vas bien et merveilleuse journée a toi...

Gepost door: coeurdenfant | 09-07-06

*** Dat is zeker vervelend! Niet alleen de vieze boel maar ook de stank ervan! Verder toch een gezellige zondagavond gewenst

Gepost door: emmy | 09-07-06

De commentaren zijn gesloten.