18-08-06

LELIJKE MENSEN

Sorry maar deze morgend vond ik toch wel een paar hele lelijke mensen in de krant. Ik weet niet wat sommige daar zo mooi aan vinden aan van die geraamten waar het vel overgespannen is. Het lijkt wel een biafraan. Ik denk altijd mannen die daar voor vallen die houden van jongetjes want er is dan ook niets vrouwelijk aan deze mensen. En toch zijn er duizende vrouwen die ook zo slank willen zijn zonder na te denken dat ze een stuk lelijker worden want ik denk dat je genen nog steeds bepalen of je dik dun klein groot zal worden en ik denk dat de natuur nog steeds weet wat hij doet als we hem niet manipuleren. Ik ben dik ok en door alles wat ik zie in mijn omgeving wil ik er natuurlijk ook anders uitzien maar als ik dan nadenk over mijn lichaam dan denk ik zo de natuur wil het zo er zal wel een rede voor zijn en ik zou me niet kunnen voorstellen dat ik eruit zou zien zoals deze dame stel je voor mijn vel kwam 100 m achter me aan gesleept hahahaha. Nu TE mager of TE dik is nooit goed beiden zijn dodelijk. Eigenlijk moet ik bekennen dat ik me wel goed voel in mijn lichaam ik ben tenminste niet zoals andere mensen hahahaha. Door dat ik dik ben heb ik ook een paar dingen kunnen doen voor tv. Deze ervaringen zou ik echt wel niet gemist willen hebben. En ik val op door mijn verschijning hahahahah wat wil je als vrouw nog meer.Ben ik nu hypocriet ? Ik ben de oervorm van de vrouw en de natuur weet wat hij doet dus lang leve de oervrouw hahahahaha

10:48 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Hahahaaaa! Tja...als de natuur het zo bedoeld heeft, kan deze jufrouw er natuurlijk ook niks aan doen dat ze zo mager is hè! hahahahahahahaaaaa!! Maar inderdaad...als je je doodhongert om maar zo te worden...dat kan nooit goed zijn. Echterrrr...ik las dat er op de wereld een omslag heeft plaatsgevonden en dat er nu wereldwijd méér mensen met overgewicht zijn, dan mensen die honger lijden! En dat is toch ook weer een probleem!

Ik heb hele oude beeldjes gezien die 'moeder aarde' voor moesten stellen en inderdaad...die hadden zo'n beetje jouw figuur hahahaaa! En als je je goed in je vel voelt, maakt het ook allemaal niks uit wat voor figuur je hebt. :-)))
Fijne dag hè Ann!
Groetjessssssssssssssss!!

Gepost door: mizzD | 18-08-06

)) je goed in je vel voelen is het allerbelangrijkste, dan straal je vanzelf iets uit wat je mooi maakt. Dik of dun, voor mij is dat om het even. Het gaat hem om de aard van de persoon die in het lijf zit. Maar zoals op die foto...dat is wel heel extreem, dat lijkt meer op laten uithongeren om dun te zijn.
groetjes

Gepost door: dingske | 18-08-06

*** Als je je goed in je vel voelt zoals je bent, dan is alles top top in orde he Ann :-)
dat mens op de foto voelt haar echter ni meer goe in haar vel, maar in haar botten, lol :-P

Gepost door: Glenn | 18-08-06

65 000 ba, dat trekt toch op niks hé
en ondertussen hier gauw je rond getalleke hespot zie
proficiat Ann !!!!!!!!!!!
en je krijgt een vermelding op mijn blog
goeie nacht hé, slaap lekker
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-08-06

Congratzzzzzz!!! met je 65000! Pfjewwwwwwwwwww!! Das aardig wat hè!!
Groetjesssssssss!!

Gepost door: mizzD | 18-08-06

:-) goeie morgen Ann
een fijne zaterdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-08-06

'' Proficiat met je mooie ronde getal. 65000, dat is al heel wat hé.
't Is te hopen dat er zuiderse kerels gaan aanwezig zijn...dat zou toch moeten hé op zo een avond. Kom je af?? Hahahaha, dat zou lol zijn.
saluuukes

Gepost door: dingske | 19-08-06

Whahahahaaaa!! Jullie Vlaamse vrouwen hebben ook nooooit genoeg! hahahaha! Voor de full monty moet je bij Talleke zijn...die had een stripper..pfjeewwwww!!!
Groetjesssssssssssss!!

Gepost door: mizzD | 19-08-06

Een neger?? Mjammie...die moet ik ook nog eens gaan plaatsen...beetje narrowsited geweest tot nu toe hahahahahahaaaa!!! Ik zal eens zoeken...
Doeidoei!

Gepost door: mizzD | 19-08-06

))) Ann je hebt haar op ideeen gebracht, 't zal nu wat worden.....

Gepost door: dingske | 19-08-06

Héééééé!!! Niet zo ongeduldig hè...ik moet eerst zoeken en ik heb al zo weinig tijd...grrrrr!!! :-)))))

Gepost door: mizzD | 19-08-06

Jammer... een blote neger kon ik niet vinden...maar die heeft er trouwens al eens opgestaan! Ik heb wel een lekkere Viking voor je gevonden Ann...nét niet helemáál bloot...maar daar zijn die 18+ blogs ook voor hè...ga eens snuffelen! hahahahahhaaaa!!!
Groetjesssssssssssssssssssssssssss!!!

Gepost door: mizzD | 19-08-06

))) schoon volk...maar om 23uur was 't gedaan met de muziek en iedereen begon af te druipen, vandaar. Vikings: niet te vertrouwen, hahahaha

Gepost door: dingske | 20-08-06

brrr staat dat mager scharminkel hier nog :-)))
goeie morgen Ann
een hele fijne zondag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-08-06

Hey vieze trut over welk neger heb je het kk slet als je wat te melden hebt over negers, dan doe het goed. want als je de verkeerde tegen komt zoals mij sla ik je fucking kaken deruit!! PUSSY!!

Gepost door: misha | 30-08-09

Wat ze heeft geschreven is niet netjes maar uitschelden ook niet ik sta aan niemand s kant wand dat is Julie probleem

Gepost door: yecurando | 03-09-12

De commentaren zijn gesloten.