05-11-06

EEN NIEUWE MAN IN MIJN LEVEN

rb 5 weken (3))Hier is hij dan de toekomstige nieuwe man van Huize Knaepen. Na lang nadenken en nog eens nadenken heb ik dan toch besloten om me terug een kat aan te schaffen. Hoe ik hem ga noemen daar ben ik nog niet uit misschiens hebben jullie een leuke naam? Ik had als stamboomnaam YOUTOO in gedachten (moet met een Y zijn) en als roepnaam Bazil uitgesproken als Bazel zoals de hoteleigenaar van Fowelty Towers hahahaha Ik mag hem rond half december verwachten ik kijk er echt naar uit en ook hoe gaan de honden erop reageren maar denk wel dat het me wel zal lukken om hem te integreren in de roedel. Mijne Zander zal hem nu niet meer eenzaam voelen als man tussen al die vrouwen hier nu kan hij ook als een gesprek houden van man tot man hahahah ik zie het al voor me mini en maxi. Het is nu halfzes in de ochtend en heb nog altijd geen oog dichtgedaan ik ben moe maar geraak gewoon niet in slaap en de pilletjes werken ook niet vandaag zou het door de volle maan komen? of door de gedachte aan die kleine poes? Nu ik zou zeggen mensen geniet van de zondag ik weet niet of ik van deze dag veel ga zien hahahaha ik moet toch nekeer in slaap gaan vallen hier hahahahahah

05:28 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

)) ik dacht al: die is ook vroeg op met een nieuwe man in haar leven....zou het gene goeien zijn??? hahahaha, een kater natuurlijk....maar wel een hele mooie! Hopelijk heb je dan toch nog de slaap te pakken gekregen.
veel groeten!!

Gepost door: dingske | 05-11-06

:-) het beste met die nieuwe man in je leven Ann :-)
en hopelijk lig je nu te genieten van een welverdiende rust
groetjes

Gepost door: Borriquito | 05-11-06

Oei...een kater! :-) Ben errug benieuwd hoe de honden erop gaan reageren hoor! Axel wil met elke kat spelen, maar ze willen nooit met hém! hahahaha! Logisch niet...als je steeds zo'n enorme hondenpoot op je kop krijgt van een tot spelen uitdagende hond...dat vindt geen enkele kat leuk natuurlijk! hahahahaha!
Maar Bazil ziet er wel heel mooi uit hoor...schattig katje!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-11-06

*** Veel succes met die nieuwe man he Ann, hehe ;-)
Ziet er een heel mooi beestje uit ! :-)

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 05-11-06

soigneert dat beestje he:-) en sloppel dan maar:-)lol

Gepost door: willy | 05-11-06

Natuurlijk kan je niet slapen bij volle maan Dat is een bekent fenomeen, maar na zo nacht, als je tenminste niet boos maakt dat je niet kan slapen, lijkt het de volgende dag, als of je geen slaap hebt gemist...tenminste dat heb ik altijd, en dat blijkt volkomen normaal te zijn, de Maan geeft kracht, dus....

Gepost door: RoberT®©™ | 07-11-06

lieve man Jaja, we hebben jou hier gevonden, en hij staat hier mooi, je nieuwe man en het is dan nog een lief ventje! Zondag heb je een date met hem, laat maar weten, rond welk uur je hem graag ontmoet?
Greetz, Nathalie & Mariano en YouToo alias Bazil

Gepost door: Nathalie | 09-11-06

De commentaren zijn gesloten.