07-11-06

'K BEN ZIEK

minnie7Ik "ANN" had het plots koud verleden week als mijn mierentieten gaan staan dan mag je zeggen die is verkouden aan het worden en inderdaad IK werd ziek maar ging toch werken omdat er niemand anders was om het archief open te houden STUPID ME had het beter niet gedaan nu zit ik een hele weel thuis met een bronchitis mag niet naar buiten mag niet in andere temperaturen komen zucht en ja ik heb goesting naar lekkere dingen hahaha dus ben niet aan het sterven maar aan het genezen (hoop ik). Mijn kiezen doen pijn van op elkaar te bijten zooooooo een goesting heb ik in lekkere dingen weet dat ik ze niet volledig kan proeven maar de smaak kan ik er wel bij denken. FOOD, GLORIOUS FOOD uit Oliver Twist ja juist ik hoor de stemmetjes zingen "Magical food, Wonderful food, Marvellous food, Fabulous food, Beautiful food, Glorious food!" en mijn speekselklieren beginnen nog harder te werken tergelijkertijd ook mijn zweetklieren.Heb ik wel bronchitis ???? Volgens de dokter wel dus is het misschien de koorts die me doet (kw)ijlen .......

23:03 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

)) Hopelijk ben je snel weer beter!
groetjes

Gepost door: dingske | 08-11-06

*** Veel beterschap he Ann, voor je het weet is de ziekte weeral voorbij hoor :-)

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 08-11-06

Beterschap!! Krijg jij honger als je ziek bent? Of is dat meer een soort troost-eten dan? Als ik goed ziek ben val ik af, want dan krijg ik niks door m'n keel hoor! Maar als jij je kiezen zo hard op elkaar klemt, kan daar ook niks tussen komen, dus je bent goed bezig! :-))))))))))
Sterkte meid!
Groetjessssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-11-06

Hahahahahaaaaaa!! Je hebt nu alle tijd om bij te lezen Ann! :-))) En dan ben ik zelfs nog een tijdje 'off blog' geweest!! Ik denk dat dat 'niet bij kunnen houden' aan je pc ligt...zooooo traag die Macs whahahahahahahahahahahahhahahahaaaaaaa!!!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-11-06

De commentaren zijn gesloten.