17-12-06

EINDELIJK ...

IMG_0026
Na het lange wachten en de laatste dagen de uren geteld te hebben is hij er eindelijk mijne Bazel. Gisteren in de namiddag arriveerde hij met zijn fokkers en wat was hij groot geworden en mooi ik was direct verloren natuurlijk. De oudste hond Trixibelle die sliep door alles heen denk niet dat ze al beseft heeft dat er een kat in huis is. Daarentegen de twee andere Zander en Blue die zijn niet te houden ze willen niets liever dan Bazel besnuffelen maar daar moet de kat dan weer niet van hebben. Ze siste en mepte dat het een lieve lust was heb er een paar mooie herinneringen van om met tere velletje maar ok je moet er iets voor over hebben. Vanacht sliep hij lekker tegen mijn been aan en deze morgend werd ik gewekt door dat hij met mijn voeten aan het spelen was dan wel letterlijk hahahahaNa nog wat rondgezworven te hebben in huis kwam het kraambezoek wat gedroek hij zich netjes. Hij was helemaal niet bang voor die grote mensen en ook niet van Jefke. Beide zaten gezellig met de sleutels van mama te spelen ze verstonden elkaar precies was heel grappig.Na al dat bezoek is hij in zijn nestje gekropen en slaap hij ik wou dat ik mee in dat nestje kon kruipen maar ja zo een grote poes kan daar niet bij hahahahahaMaar iedereen is erover eens het is een mooie stevige jonge die veel hartjes zal sneller laten slaan hahahaha

18:14 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

wat is ie flink hè Wat zijn we blij dat Bazel zo flink is! Dit moet goed komen, Engelse Setters en Britse Korthaar, binnenkort verstaan ze elkaar als de beste ;-)))
We volgen het van hieruit, Succes ermee Ann!

Vele groetjes en een dikke knuffel aan hem

Gepost door: Nathalie fokker van Bazel | 17-12-06

Prachtige kat hoor Ann! Benieuwd hoe zich dat verder gaat evolueren met de honden! :-))) Axel is gek op katten...wil er altijd mee spelen, maar zij niet met hém helaas! Er is er maar eentje die hem wel kan lijden...Breezer van mijn jongere zus! Zitten ze zo leuk aan elkaars neuzen te ruiken...errug grappig om te zien!
Heel veel plezier van Bazel hè! :-)
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 18-12-06

*** 't Is inderdaad een heel mooi beestje ! :-)
Tof dat de honden er blijkbaar toch al geen problemen mee hebben he , dat kom je ook ni veel tegen he !

Nog veel plezier met Bazel !
groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | 19-12-06

:-) mooi dier !!!
een fijn weekend Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-12-06

merry X-mass to you en maak er een fijne kerstavond van anneke

Gepost door: willy | 24-12-06

Maak er... fantastische dagen van met alle viervoeters! :-)
Groetjes...ook van mijn twee ventjes! ;-)

Gepost door: mizzD | 24-12-06

De commentaren zijn gesloten.