11-08-07

ZOU IK OF ZOU IK NIET

Fluffy
Na een lange afwezigheid hier en na lang twijfelen ga ik het toch weer proberen. Ik had er echt geen zin meer in maar ook de moed niet er was wel veel te vertellen dus even een korte samenvatting :)Eind maart ging ik een weekje op vakantie het was tien jaar geleden voor mij. Het reisje ging naar Tunesië de eerste keer in mijn leven op luiervakantie.Daar ontdekte ik dat ik eigenlijk nog heel weinig kan en ik die altijd zo aktief geweest was. Toen ik terug thuis kwam heb ik de knoop doorgehakt en heb ik de Obesitas kliniek gebeld en zijn de gesprekken en onderzoeken begonnen. Verleden week werd de operatie goedgekeurd nu nog een gesprek met de psychiater en dan zouden we er klaar voor moeten zijn. Voorlopig gaat de operatie eind september door omdat ik nu nog medicijnen moet nemen ter voorbereiding van deze ingreep. Dus ik ben wel goed bezig geweest.Tijdens deze maanden arriveerde ook mijn nieuwe auto na 19 jaar gereden te hebben met mijn Opel Corsaatje was ik aan vernieuwing toe.De nieuwe auto was een hele inspanning om er mee durven te rijden maar het was een uitdaging voor mij van een kleine Opel Corsa naar een grote Hyundai Tucson is wel dag en nacht verschil maar ben er blij mee dat ik het deed.Nu veertien dagen geleden reed ik zelfs voor de eerste keer naar Cuijck in Nederland want daar ging ik mijn nieuwste huisgenoot halen :)Ik weet het misschien haal ik me weer veel op de hals maar af en toe mag je jezelf wel eens verwennen. Het is een mooi Selkirk Rex katinnetje en de kater Bazel vond haar meteen heel lief kan niet gezegd worden van mijn honden dus dat gaat ook weer maanden duren voor ze door hen geaccepteerd wordt maar het is gelukt met Bazel dus het zal wel lukken met Fluffy ook.Vandaag begint mijn vakantie van 3 weken hoe ik die zal doorgeraken weet ik niet maar ik vooral alles in orde brengen dat als ik geopereerd ben ik zo weinig mogelijk moet doen heb goede voornemens nu ze nog uitvoeren hahahaha:!è

10:58 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) blij nog eens iets te horen Ann
alvast het allerbeste je toegewenst met de operatie !
geniet van je vakantie
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-08-07

:-) het weekend is weer voorbij en de nieuwe week is begonnen
een fijne week Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-08-07

Hééééé... ben hartstikke blij dat je weer begonnen bent!! :-) En je bent goed bezig geweest lees ik...mooi! Hopelijk gaat alles goed straks in september...ik duim er in ieder geval voor hè meid!
Zo...nog een katje erbij ook...gezellig toch? ( als ze niet opgevreten wordt door de honden natuurlijk hahahahahhaha!) Voor Basel in ieder geval wel hahahahaa!
Wij hebben onze Landcruiser ondertussen verkocht...hebben weer een stationwagon. Maar dat jij aan die Tuscon moest wennen...ja dat ken ik wel ja...moest dat ook enorm aan die LC...pffff! hahahahahhaha!
Sjeee...leuk joh, dat je weer blogt (...nou dingske nog! hahaha!)! Bij mij helemaal bijlezen...oef, dan heb je effe wat te doen hahahaa! ik zou er niet aan beginnen als ik jou was! hahahaa! Maar hopelijk kom je nu weer geregeld langs...ik kijk er naar uit!!
Groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 14-08-07

:-) een hele fijne feestdag je toegewenst Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-08-07

De commentaren zijn gesloten.