26-08-07

VAKANTIEWEEK TWEE

water
De tweede week zit erop en ben er niet kwaad voor. Het was vanalles deze week mijn operatie die gepland was eind september is verschoven naar half oktober ik voelde me heel ongelukkig ik keek er zo naar uit je bent zo gefixeerd op begin september het was een grote teleurstelling voor mij. Aan de achterkant van mijn tuin liet een buurman zijn tuin vernieuwen reden ze met een soort bobcat mijn kippenhok in zonder te verwittigen natuurlijk. Het derde voorval was een kras op de gehele lengte van mijn auto en ze vulde ook nog mijn slot met kauwgom. Dit laatste voorval zal me weer veel geld kosten moest het een oude auto zijn liet ik het niet meer maken maar heb hem nog maar pas zucht.Het einde van week twee kan niet meer stuk ER WAS EINDELIJK ZON. Ik heb eindelijk eens in de tuin kunnen klussen en het was nodig de tuin was bijna helemaal ingepakt door de klimop. Ik vond het heeeeeeerlijk hoop de week drie ook wat zon brengt want ik kan het wel gebruiken.

22:08 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

:-) het is allemaal duur als je iets moet laten herstellen hé Ann
da's nog wat langer met de zenuwen zitten voor je operatie
fijne avond nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 26-08-07

:-) nog een fijn en prettig weekend verder Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 01-09-07

Shit! Wat is dat toch daar met die ziekenhuizen van jullie...de ene na de andere operatie wordt maar uitgesteld! Begrijpen die lui dan niet dat je als méns daar gefrustreerd van raak...al die zenuwen en het geregel en ook dat je het gewoon maar achter de rug wil hebben hè! djeezzz...nou ja, niks aan te doen...half oktober dus, hopelijk gaat het dan toch in ieder geval goed hè!
Verdikke...kras op je auto én kauwgom in je slot? Het is de afgunst van de mensen hè...niet te geloven soms! Op de onze zit ook alweer een krasje...maar dat is van een kluns met een aanhanger die niet goed kon schatten hoe breed ie was...heb het notabene zelf van binnenshuis uit zien gebeuren en er nog een grapje over gemaakt...bleek ie er nog echt tegenaan te hebben gezeten ook! pffff!
Enfin...beter blikschade dan persoonlijke schade hè. Btw...hebben je kippen het wel overleefd eigenlijk, die bobcat? ;-)
Onze vakantie zit er ook weer op...verslag staat deze week op m'n blog!
Lieve groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 04-09-07

:-) een fijn en gezellig weekend je toegewenst Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-09-07

Pfoe, ze hebben zo eens een operatie van mij ZES keer uitgesteld. Op den duur geloof je er niet meer in. Mag ik vragen waar je je laat opereren? Ik twijfel zelf namelijk nog altijd.

Gepost door: Venus | 10-09-07

:-) geniet van het weekend dat voor de deur staat Ann
groetjes

Gepost door: Borriquito | 14-09-07

:-) even komen piepen
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-09-07

Hallo ... goede avond! Even langs geweest! Het is hier stilletjes.

Gepost door: Chris | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.