31-10-07

BEN TRIEST

Bibliotheek - 1909
Vandaag mijn laatste uren gewerkt voor dit jaar. Alscheid nemen van collega's ging me niet echt wou niet laten merken dat ik verdriet had. Ik had mijn bureau netjes opgeruimd het leek allemaal zo leeg toen ik vertrok. De gedachten waren niet erg positief ik had nooit gedacht dat ik zo bang zou zijn die bureau niet meer terug te zien. Deze namiddag gaan eten met een vriendin en weeral zat ik daar met de gedachten die kan mijn laatste keer zijn maar liet het niet echt merken. Deze namiddag nog een grote sportzak gaan kopen voor me effen goed te voelen maar dat gevoel was vlug voorbij. IK BEN ONTZETTEND BANG hoe moet ik deze vier laatste dagen thuis doorkomen ik wil niet bang zijn maar het lukt me niet. Die zakjes Modifast lukte ook niet ik werd er al misselijk van als ik eraan dacht dus ben maar weer gewoon beginnen eten die paar kilo's zullen het risico niet minder maken.Misschien is het ook wel de periode van het jaar die me triest maakt al die doden die herdacht worden stupide eigenlijk want er gaat zeker geen dag voorbij of ik denk aan al die mensen. Het lijkt misschien allemaal melig wat ik hier schrijf maar het is dan ook mijn manier om dingen te verwerken.

21:40 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ach Ann... waar is je blog anders voor? Lekker de dingen van je afschrijven kan je alleen maar helpen...maar dan moet je het ook wel kwijt zijn daarna!
Ik weet niet wat ik kan zeggen om je die 4 dagen door te laten komen...maar misschien helpt het te weten dat ik net zo in m'n broek zou sch*ten als jij...wie niet?? Het is niet niks...maar je moet er natuurlijk gewoon vanuit gaan dat het allemaal prima voor elkaar gaat komen! En misschien helpt het te weten dat er aan je gedacht wordt...dat er iemand zit te wachten op goed nieuws! :-)))
Laat die gore zakjes maar lekker zitten en geniet nog maar een beetje...wat kan het inderdaad nog uitmaken? Als je er strakjes maar, ná die prima gelukte operatie ;-) , goed tegenaan gaat weer hè!
En dan zul je dat bureau weer snel genoeg ( misschien wel té snel naar je zin ;-) ) terug zien!
Heel veel sterkte en veel liefs, ook van B. en natuurlijk enorm veel kwispels en likjes van Axel!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.