15-11-07

FOUTEN

TuinIk heb net nog eens gelezen wat ik in mijn vorige blog schreef maar wat een fouten daar ben ik niet goed van. Is toch raar hoe een narcose je kan parten spelen. Hoop dat deze blog een beetje beter zal zijn en anders mijn excuses hiervoor.Sinds mijn thuiskomst al alle dagen tot in de late voormiddag geslapen heeeeeeeeerlijk. Vandaag belde er iemand al om halfnegen aan mijn deur pfffff ik effen wakker de honden goed wakker maar ben blijven liggen als het dringend is bellen ze me wel en de gsm en telefoon liggen naast me op bed dus ik hoor ze nog wel. Maar ik denk dat het een pakje is van de postbode zal straks eens horen bij de garage op de hoek we hadden een afspraak dat zei ze dan zou bijhouden nieuwsgierig nieuwsgierig hahaha. De laatste dagen voor mijn operatie heb ik nogal wat aankoopjes gedaan via Ebay zijn alleen maar Engelse setter spulletjes zoals beeldjes en postkaarten MET NATUURLIJK ENGELSE SETTERS OP hahahaha MizzD kent dat wel hahahaGisteren een soepje gemaakt mmmmmm lekker hoe zoiets eenvoudigs kan smaken als je alleen op vloeibare dingen staat. Heb ook nog even gëxperimenteerd met beschuit en dat viel ook mee. Jullie denken misschien ze is al aan het foefelen maar neen hoor het is gewoon een manier om niet zot te worden van al die drankjes hahahahaOOO wat is het toch een heerlijk weertje buiten toch zo van binnenuit te zien hahahaDacht toen ik opstond heel "OLLANDS" waarom moet ik nu thuis zijn nu de stookkosten zo hoog zijn hahahaha.Gisteren was er hier voor de eerste keer in mijn leven een poetshulp viel echt wel mee en we gaan alles plaats voor plaats eens grondig poetsen zoals ze op tv doen leuk om iemand zo iemand te hebben leer je nog eens wat bij op gebied van poetsen hahahaIk ga me nog wat horizontaal wegleggen heb mijn ding al gedaan nu is het wachten op de verpleger voor mijn spuitje.Jullie zien ik ben weer actiever dan ooit hahaha

11:27 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Whahahahahahahahahaa! Lig hier nog dubbel om dat vorige postje...tjongejonge...wat een dromen...en dan zo grappig opgeschreven whahahahaha! Dit postje is een stuk beter te lezen...jammer! whahahahahahaaa!
Geintje hè Ann...blij dat je er weer bent! Dat slapen...dat is nog van de operatie hè...mensen onderschatten vaak hoe zwaar zoiets is...daar word je echt gewoon heel moe van hoor! En dat slaap jij er nu lekker uit! Dus dat zal wel weer wat minder worden...als je dat wilt natuurlijk! hahahaha!
En jaja...héél Hollandse gedachte...maar gestookt moet er tóch worden, anders bevriezen snachts de leidingen...kun je er maar beter zelf lol van hebben! :-))))
Ben je je verzameling alweer aan het uitbreiden? Goh...daar komt ook geen eind aan hè! :-))) Ik kreeg laatst van m'n zus zo'n beeldje..maar het was een Ier. Heb ik hem zelf wit/zwart overgeschilderd, best goed gelukt al zeg ik het zelf! whahahahahhahaa!
Ben wel nieuwsgierig wat je nu zo allemaal naar binnen moet werken aan vloeibaar...schrijf er eens over zou ik zo zeggen! :-)
En wat dat gouden schaap betreft: de medaille...da's een gouden, maar het schaapje is extra en die is altijd zilverkleurig geweest. Geen flauw idee waarom eigenlijk! hahahahahahahaa!
Lieve groetjesssssssss!
ps. en nu moet ik rennen, want Axel heeft gisteren weer veel te veel gesnoept op de verjaardag van m'n pa en staat nu te blaffen bij de deur...alarmmmm! hahahahaa!

Gepost door: mizzD | 15-11-07

Hallo Dat veel slapen is normaal na een operatie en het is ook een teken dat je het nodig hebt voor te herstellen...lieve groetjes

Gepost door: Yolanda | 15-11-07

hoi Ann!!!! Fijn dat je weer thuis bent!! Groot gelijk dat je veel rust (slaapt, hahaha), het beste medicijn om weer helemaal fit te worden. Hou je goed meid!!
Heel veel groeten!!!!

Gepost door: dingske | 15-11-07

Heey,
wat gezellig dat we zoveel gemeen hebben het is haast eng...

Ik heb je overigens maar meteen een linkje gegeven.
Een goede vrijdag en een superfijn weekend, liefs

Gepost door: Suus | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.