16-11-07

PFFFF

fluVandaag weer veel te vroeg op ge staan 10u (hihi) is voor mij momenteel vroeg. Heel slecht geslapen. Vanacht weer aan de computer komen zitten en nog maar een kalmeringspilletje genomen. Maar voor ik dat nam ook nog een goed mijn tong en gehemelte verbrand aan een experiment met parmezaanse kaas en hete pan enfin durf het haast niet schrijven maar ik had zin in SMEERKAAS heb dan maar een paar beschuiten genomen me honing, mag eigenlijk nog niet maar ik had zin om in iets eetbaars te BIJTEN. Is net of mijn tanden en mijn kaken een ander leven aan het leiden.Enfin ben goed gestraft voor mijn experiment.Vandaag zijn de draadjes eruit dat is al voorbij alleen mijn laatste drain gaatje is nog langs buiten open en moet goed verzorgd worden wat ik natuurlijk graag laat doen door mijn MANNELIJKE verpleger hahahaha. Oei de man moest het weten maar ach hij kan tegen een stoot kent me dan al ook heel lang dus hij zou ook kunnen mee lachen dat ik dat hier schrijf.Ik heb voor het moment het gevoel dat ik de ganse dag aan het tutteren ben ik tutter van de ene maaltijd naar de anderen net een baby.Deze namiddag ga ik voor het eerst weer eens even met de auto rijden dan voel ik me weer wat meer vrij kan ik naar de apotheker en naar de winkel ff portje dieet smeerkaas halen ze zullen wel zeggen aan de kassa amaai madame uw kar is ook maar leeg een geluk dat velen daar weten waar ik mee bezig ben :)Ik merk nog altijd op dat ik niet foutloos kan schrijven mijn excuses hiervoor.Nog een toevoeging op aanvraag van mizzd : Wat ik mag eten (drinken) antwoord komt rechts uit het boekske : Neem 2 doosjes per dag die je voor de helft verdunt met water (200ml Nutridrink Fibre met 200ml water). Tussendoor moet voldoende gedronken worden vb. gezeefde bouillon, gmixte magere groentensope, the, koffie, niet bruisend water. Voila dit nog tot 26 november.Nogmaals iedereen bedankt om te reageren want heb dat voor het moment echt wel nodig.

12:32 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Aha! Nou...kan me voorstellen dat het tegen gaat staan, maar toch nog maar even volhouden die 10 daagjes hoor Ann...je zou toch niet willen dat je die hele santenkraam voor niks ondergaan bent! :-) ( maar goed dat je je mond verbrand hebt...lijkt me echt geen goed plan hoor...kaas is echt wel heel erg zwaar voor je darmen!!)
Enfin...vandaag lekker effe eruit...een beetje in je 'ouwe doen' komen moet je nog hè..en dat getutter dat mag...eerst maar es een beetje fitter worden en dan kun je weer es wat 'interessanters' gaan doen! :-)))
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-11-07

:-) foutjes schrijven we allemaal wel hoor Ann, niks van aantrekken
ben blij te lezen dat alles goed is verlopen, da's het voornaamste hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-11-07

Hoi Ann Hoe gaat het? Ik lees hier dat je al veel dingen kan doen. Dat is toch fijn, behalve dat tutteren dan, maar toch beter dan niks, hé. Maak er nog een aangenaam weekend van en tot later.

Gepost door: Chris | 16-11-07

Oh! Een weegschaaltje links boven hè? Leuk..kunnen we de vorderingen volgen! :-)))
Doeidoeiii!

Gepost door: mizzD | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.