20-11-07

INVENTARIS

Vandaag verliep de dag net als alle andere dagen vroeg wakker weer gaan slapen heel naar gedroomd.Gisterenavond rond 6u kwam taxi stop nog een Belgacom pakket afgeven. Voor mijn operatie had ik een pakket besteld van adsl en digitaal tv ik dacht dan heb ik wat afleiding. Dus verkeerd gedacht. Toen ik deze namiddag de nieuwe draadloze modem wou aankoppelen ging dit niet goed ik geraakte in paniek en heb dan maar alles weer ingesteld zoals voorheen morgen zal ik het nog eens opnieuw proberen.Gisteren ben ik ook begonnen met de inventaris van mijn setterbeeldjes maar ook hier ben ik niet echt tevreden over. De foto's die ik maak zijn niet goed genoeg ik heb wel een digitaal toestel maar het is oud en ik hou ervan dat mijn foto's heel scherp zijn en deze vind ik niet echt wat ik verwachtte.Een nieuw toestel staat dan ook op mijn verlanglijstje hahaha De Settersbeeldjes foto's zullen op een site gepubliceerd worden er staan al een paar op maar er zal nog wel wat werk aan zijn om er een goede site van te maken.Hieronder al een paar beeldjes uit mijn verzameling.Als je op deze foto klikt kom je op de settersite terecht maar er staat nog niet veel op is maar een begin setters

19:46 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hahahahaaaaaaa! Ja sorry Ann...het is nu die week van de smaak daar bij jullie hè...ik kan er ook niks aan doen, kan me voorstellen dat het kwijlen is voor jou nu jezelf amper wat mag!
Zeg...ben jij niet een beetje te kritisch op jezelf wat die foto's betreft...ik vind dat hele goede foto's hoor...en ze lijken mij hartstikke scherp...niks mis mee!
Enfin...volhouden hè! En dat van die modem...dat kun je ook wel...gewoon diep ademhalen, tot rust komen en installeren dat ding! Jij bent in dat soort dingen veel handiger dan ik, dus dat gaat je wel lukken! :-)))
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 20-11-07

Veel succes met de installatie van je modem. We hebben een tijdje geleden digitale tv van belgacom (een pakket) besteld, naar het schijnt zou je dat vlot zelf kunnen installeren, tja ... vlot... dat is wel niet zo verlopen, we hebben iemand van belgacom laten komen en die heeft zelfs draden moeten lassen !! Groetjes

Gepost door: Chris | 20-11-07

Dag Ann,
Je hebt gewoon een beetje een pechweek, datloopt weer los en lost zich vanzelf op.

In ieder geval krijg je van mij een dikke knuffel en een note: Je foto's zijn mijn inziens hartstikke scherp, je niet te druk maken dus.

Dike knuf en fijne woensdag Suusje

Gepost door: Suus | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.