23-11-07

WEER EEN WEEKJE OM

Vannacht goed geslapen en dat wel tot 10u ik dacht het gaat berekoud zijn maar het viel mee had de verwarming niet lager gezet toen ik ging slapen.  Toen ik de honden wou buitenlaten hoorde ik me daar een miauw miauw miauw en wat bleek  mijn lieve Bazel was per ongeluk de avond ervoor mee buitengeglipt met de honden en wist ik veel dat hij niet binnen zat.  De eerste momenten volgde hij me overal al miauwend precies of ik ging lopen gaan.  Hoop dat hij zijn lesje geleerd heeft.  Maar gelukkiglijk ging hij niet lopen bleef hij netjes wachten tot ik wakker was.  Nu licht de schat te dommelen op de warme modem hahaha.  Gisteren kreeg ik mijn laatste spuit Fraxiparine is tegen een emboli maar de verplegers moeten nog verder komen want mijn laatste gaatje is nog aan het dichtgroeien en dat moet elke dag verschoont worden.  Deze namiddag ga ik dan naar de kapper eindelijk en ik zit nu te denken zou ik het niet eens laten kortwieken ook.  Enfin ik weet het nog niet ik doe graag vanalles met mijn haar dus ik beslis wel de laatste moment.
De wijkagent die gisteren ging komen is ook niet opgedoken dus heb ik weer voor niets binnen blijven zitten en het was net zo een mooi weer om eens buiten te komen.  Verder nog veel zitten wenen door het voorval van eergisteren wat kunnen mensen je toch kloten en waarom vraag ik me dan af.
Dan nog heel iets plezants ik kreeg nog een kaartje vandaag en dat moest eigenlijk vanuit  Amerika komen maar door tijdsgebrek van de persoon maakte hij een foto van de plaatselijke krant 

 

Afbeelding 5

 

'ANN ARBOR NEWS" en verstuurde hij het met een Get Well kaartje vanuit Nederland. 

 

Afbeelding 6

 

Ja ja zo zie je maar ik heb overal bezittingen hahaha. 

Maar sinds dat ik ziek ben krijg ik eigenlijk veel kaartjes uit Nederland om me het beste te wensen daar kunnen de Belgen nog wat van leren.   Er is zelf een persoon die er vij stuurde netjes verdeeld over verschillende dagen en er stond altijd wel iets leuks op om me te doen lachen de laatste die hij stuurde was de MAX was een tekening waar de vrouw verzorgd werd door een negeroide verpleger ik lag meteen dubbel van het lachen

VERPLEGER

 

Jullie zien mijn leven is niet altijd triest of eng maar soms zie je de leuke dingen niet meer maar vandaag zal ik vast een zeker een goede dag hebben ik voel het

 

11:00 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) dat gaat de goeie kant op met je herstel Ann !
vervelend als je zit te wachten op iemand en die komt dan niet opdagen, hopelijk komt het in orde met dat voorval
een fijne vrijdag je toeegwenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-11-07

Ben heel blij te lezen... dat je goed geslapen hebt! Dat is altijd een goed begin van de dag...kun je er beter tegen hè!
Wat die kaartjes betreft...tja, dat zal hier meer de gewoonte zijn hè...en bovendien is het wat ver voor de Nederlanders om zelf te komen, zo'n half uurtje op bezoek in zo'n ziekenhuis! hahahahaa!
Maak er inderdaad maar een mooie dag van hè Ann!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 23-11-07

welwelwel jaja Bazel is op stap geweest ;-) hopelijk heeft hij z'n lesje geleerd! Of misschien vond hij het nachtleven te Tienen geweldig en dan doet hij het misschien nog wel een keer!
En ja inderdaad die weegschaal moet je niet te veel op staan!

Gepost door: Nathalie | 24-11-07

Nachtleven in Tienen ha ha ha ... Ik weet er veel van, ik heb er gewoond! Te verwaarlozen dacht ik, maar misschien is het er voor je kater Baziel meer te leven in de buurt? Fijne zondag An.

Gepost door: Chris | 24-11-07

De commentaren zijn gesloten.