26-11-07

EINDELIJK 26 NOVEMBER

Het is nu drie weken geleden dat ik het ziekenhuis inging en vandaag moet ik voor het eerst weer op controle bij de chirurge.   Dus ben wel heel benieuwd wat ze te zeggen zal hebben en ook hoe het met mijn gewicht gesteld is.

Gisteren begon mijn dag weer met een geweldige droom.  Ik had een droom in mijn droom heel ingewikkeld maar het kwam er op neer dat ik in mijn droom zou worden wakkergemaakt uit mijn narcose dacht echt elk moment te horen van Mevrouw Knaepen wordt eens wakker alles is goed gegaan brrrrrrrr.   Toen ik eindelijk wakker werd zag ik dat ik me flink verslapen had.  Ik stond meteen op kwam beneden en tja de honden hadden hun behoeften gedaan pfffffff vlug vlug alles gepoetst voor het bezoek er was.

Het bezoek was MizzD & CO was weer lang geleden maar toch wel heel leuk.  Ze waren heel bezorgd als ik eten in mijn mond stopte tja ik at voor het eerst weer Lasagna. Ik eet dit in normale omstandigheden bijna nooit maar nu was het echt een koningsmaal.  Er werd gelachen en gebabbeld maar het plan om de stad in te gaan en Tienen te verkennen is er niet van gekomen dit is uitgesteld voor volgend voorjaar.  In de late namiddag kwam ook Jefke en zijn ouders langs dus het werd een prettige zondag.  Na het bezoek begon ik weer zenuwachtig te worden tja mocht niet vergeten om vroeg op te staan vandaag en nog geld af te halen enz enz. Denk dat ik gisterenavond toch wat teveel naar binnen speelde al deed ik me geen pijn of zo maar een onzichtbare hand duwde me steeds opnieuw naar richting koelkast.

Ben vandaag weer veel te vroeg wakker geworden maar toen ik de honden hoorde rommelen ben ik ook maar opgestaan ik wou niet weer poetsen :).  Nu liggen de honden en de poezen weer rustig te slapen zou zo ook weer in bed gaan hahaha. 

08:40 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Oh oh oh... een onzichtbare hand duwde je steeds weer richting de koelkast?? Ann toch! :-)
We vonden het weer supergezellig gisteren en we komen ook nooit weg bij jou hè...dus ben benieuwd of ik Tienen ooit nog eens zal zien! hahahahahhahahaa!
Lieve groetjesssssssssssss!
ps. de foto van Bazel was toch wel aardig gelukt hahahahahaa!

Gepost door: mizzD | 26-11-07

Btw... ben ook héél benieuwd naar wat de chirurge te zeggen had en hoe het met je gewicht is! :-)

Gepost door: mizzD | 26-11-07

Hoi Ann Hopelijk krijg je goed nieuws op controle. Succes
Moet vandaag mijn vader ook ophalen aan HH kliniek, hij is er gisteren geopereerd aan de knie. Groeten

Gepost door: Chris | 27-11-07

Hoihoi,
Hoe was de uitslag??

Hier gaat alles zijn gangetje, eindelijk wat tijd om te bloggen, hii..

fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 27-11-07

De commentaren zijn gesloten.