01-12-07

DECEMBER

hoeg
 
Weer een dagje voorbij weer een stapje verder.  Ik ben vandaag wezen wandelen in de Hoegaardse Toontuinen ik had ook mijn fototoestel mee je weet maar nooit wat je er tegen komt.
Het is echt Sint en Zwarte Pietenweer vind ik. 
Mooie lucht guur weer ik hou er wel van mistte nog een beetje wind maar je kan niet alles hebben natuurlijk.  Heb wel niet lang gewandeld want was net of ik "FLOKKE" benen had hahaha en mijn kleine maagje werd opstandig en ik werd misselijk had nogthans nog geen verboden dingen gegeten maar zal door de goede lucht geweest zijn zekers.
Toen ik aan de kerk van Hoegaarden kwam stond daar een grote groep mannen ik dacht dat is een rondleiding maar neen het was een groep poolse mensen die naar de mis kwamen voor Sint-Elooi, speciaal voor hen was er een priester uit polen naar hier gekomen.  Ik wist dat het gevierd werd maar dat men naar de mis ging was voor mij vreemd.
Gisteren heb ik nog een hele fijne verrassing gehad bij de post er zat nog een "GET WELL" kaart bij van twee ex collega's (van 2 mannen dan nog wel) dit had ik nu echt niet verwacht ik werd er helemaal blij van daar kan mijn baas nog iets van leren van die kerels hahaha

18:45 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hoi Ann!! Fijn te lezen dat het goed met je gaat. Een wandeling kan enorm goeddoen, even wat frisse lucht en een mens is weer 1000 man sterk. Ja zeg, 7 kg is inderdaad een hele hoop, amaai! Als het aan dat tempo doorgaat...santé. En zolang jij je maar goed voelt, dat is het belangrijkste.
heel veel groeten!!!!

Gepost door: dingske | 01-12-07

Aaaahh... niks zo fijn als een lekker wandelingetje...daar kan ik van meepraten hè! :-))) Heb je die foto gemaakt?? schitterende lucht hè...inderdaad..je ziet zó Sint en Piet door die bomen over de daken rijden hahahahaa!
Btw...was dat 'a slip of the tongue'..."had NOG geen verboden dingen gegeten"...? :P:P:P
Vriend hier kreeg toen ie die longontsteking had als eerste kaarten van de twee dames van de administratie van zijn werk...later pas kwam de kaart van ál het personeel van z'n werk...yep, sommigen kunnen het goede voorbeeld geven hè! hahahahahaa!
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-12-07

Ik lees hier het een en het ander, zo te zien ben je niet lang geleden geopereerd. Veel beterschap gewenst.
Het is mijn eerste bezoekje hier, bedankt voor de leuke reactie op mijn blog. Het doet nog steeds deugt. Trouwens je luchtfoto mag zeker gezien worden!
Ik kom zeker nog eens verderneuzen.
Een fijne zondag.
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 01-12-07

Hihihii! Ik twijfelde er al niet aan hoor, dat je die foto zelf gemaakt had...mijn vinger is aan die vraagtekentoets blijven plakken ...zeker van de chocolade! whahahahahahahahahahahaa!
Welterustennnnnnn!

Gepost door: mizzD | 01-12-07

proficiat Hello Ann,
Proficiat. Meer dan 7kg, woaw! Zoals je zegt als je 7kg boter zie liggen is dat een fameus pak en 7kg pluimen is nog een heel groter pak (hihi).
Groetjes,
Je nichtje

Gepost door: Cathy | 03-12-07

De commentaren zijn gesloten.