04-12-07

RUSTIGE DAG

dyn001_small150_200_150_jpeg_9661_2a004f7266a82bb0140820678851bc3eVandaag een goede dag geweest weer wat afgevallen ondanks ik gisterenavond me te buiten ben gegaan aan van alles wat ik vond gelukkiglijk heb ik voor die reden niet veel in huis.  Deze morgend toen ik wakker werd zag ik in de keuken dat ik mijn electrische forneus had laten opstaan voor hetzelfde geld was mijn heel huis afgebrand maar ik heb geluk gehad.  Ik zag zelf dingen staan op heet aanrecht waar ik niet meer van weet dat ik ervan geproefd had.  De reden van dit niet weten is dat ik mijn slaappil neem als ik nog  beneden ben en sinds ik geopereerd ben werkt die 100 keer beter dus heb mijn lesje nu wel geleerd zal ze in mijn bed innemen kan ik geen kwaad meer aanrichten in mijn keuken hahahaha

Deze morgen ben ik heel vroeg opgestaan 7u want de ruitenwasser kwam om mijn glazen dak te poetsen het zag groen van de algen omdat ik het al een paar jaar niet had laten doen door omstandigheden maar nu zal ik weer van de maan en de sterren kunnen genierten.

Het was een fijne rustige dag ... 

16:15 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ann, Ann, Ann!!!! Potverdikke, wat een geluk dat het niet gebrand heeft. Stel je voor! Nee, ik mag er niet aan denken. Extra voorzichtig zijn hoor meid, niet omdat je één keer geluk had dat het de volgende keer weer zo zou zijn. Aaaaahhhh, was je een kind, je kreeg op je bloot gat...en niet alleen om dat vuur aan te laten staan, ook omdat je 'gezondigd' hebt. Maar alé, der is weer al wat af, dat moet u wel een goed gevoel geven. Dapper doordoen Anneke, laat de lekkernijen maar in de winkel liggen. Ken je nog die spreuk van in de tijd dat we jong waren?? Snoep verstandig, eet een appel. Hahahaha.
Groetjesssss!!!!!!

Gepost door: dingske | 04-12-07

Oef Ann, dat was wel effe schrikken. Het vuur vergeten ... tja dat heb ik ook al eens vergeten, eigenlijk de oven, met een gebraad erin, en toen ik thuis kwam, was de gas op en mijn gebraad was nog zo groot als een knikker! Wel een zwarte knikker hé.
Groetjes

Gepost door: Chris | 04-12-07

Goooh! Dat is wel opgekanpt hè...die ramen! Wat zul je een hoop extra licht hebben nu! Oeioeioei...uitkijken hè meid met dat fornuis...inderdaad maar beter om die slaappil in je bed in te nemen! Tjonge...ik mag er niet aan denken nee...het ergste dat je kan overkomen vind ik hoor...brand! En dan denk ik alleen nog maar aan de spullen...en nog maar niet aan de beesten hè...!!!
Goed dat je toch wat afgevallen bent...maar wat dingske al zegt...stoppen met dat zondigen Ann...anders heb je die hele miserie straks voor niks ondergaan en ben je weer terug bij af...wees wijs!!
Lieve groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 04-12-07

De commentaren zijn gesloten.