07-12-07

VRIJDAG

Ann3Het was me een drukke week toch voor mij maar vind het al vlug te druk. Dinsdag dak komen poetsen, woensdag poetshulp hier geweest, gisteren mijn baas en een collega op bezoek gehad vermoeiend dat dat allemaal is maar ok de dag is dan ook weer vlug voorbij. Gisteren vele cadeautjes gehad van de collega's het werd dan toch een fijne Sinterklaasdag hahaha De hierbijgevoegde foto van de Sint en mij is de enigste die ik heb is genomen in een of ander warenhuis ik denk in Innovation in Brussel die vele jaren later op men verjaardag zou afbranden en veel slachtoffers maakte ewogen heb ik me nog niet heb me voorgenomen gewoon elke maandag op de schaal te gaan staan anders word ik gek van dat op en neergaan van mijn gewicht. Ik heb voor het moment het gevoel dat ik niet geopereerd ben ik eet alles ik word nooit misselijk ik kan zelfs veel eten vind ik zou mijn maag wel kleiner gemaakt zijn of komt het doordat ik vroeger ook al in kleine porties at ? Ik weet het niet maar heb zoveel verhalen gelezen van mensen die hetzelfde ondergingen maar van verschillende dingen last hadden. Het enige dat voor mij moeilijk is is de avond maar dat is niet anders dan vroeger toen had ik ook 's avonds de meeste zin in van alles en nog wat. Ik probeer nog steeds niet teveel te kopen want zou alles durven opvreten wat ik vind hoe kan ik die drang naar eten afleren pffffffff. Voor roken bestaan er plakkers voor eten niet kan misschien een plakker op men mond plakken hahaha ach jaDeze morgend werd ik uit mijn bed gewaaid amaai wat een weer. Zodra dat fluffy merkte dat ik wakker aan het worden was kwam ze al spinnend naar me toe en maar trappelen op men deken en zich draaien en wrijven tegen mijn lichaam vind het wel fijn zo wakker te worden ik probeer het opstaanmoment dan wel zo lang mogelijk uit te stellen hahaha.

14:06 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Wat een schattig meisje... en wat een afgrijselijk lelijke Sinterklaas! hahahahahahaa! Die mijter lijkt wel van bordkarton! hahaha! Maar het is wel een hele mooie foto...ik heb er gaan van als kind op de schoot van de Sint...hier zat ie volgens mij alleen bij de Bijenkorf in Rotterdam...dat was een te grote uitstap voor m'n moeder...met 6 kleintjes! En thuis kwam ie nooit...de Sint niet...maar kadootjes werden er altijd zat gebracht hoor, dat wel...mooie jeugd gehad!
Wat dat eten betreft...toch maar proberen net te veel te eten hè Ann...alleen die operatie zal het 'm niet doen...het is wel de bedoeling dat je nu toch ook wat minder gaat eten...anders vergroot die maag gewoon weer hoor..en dan ben je weer terug bij af! Echt wel zonde van al je misère dan hè!
Tóch nog kadootjes gekregen...op de goeie dag...leukkkk! :-))) En dan kun je nu die muur weer dichtmetselen hahahahhahaa!
Lieve groetjessssssssssss!
ps. 1x per week wegen...jaja, da's het beste hoor...bij mij springt die naald ook op en neer als ik me vaker per week weeg...1x op een vaste dag is het duidelijkste!

Gepost door: mizzD | 07-12-07

Oef...wat een fouten! ik heb er gEEn van als kind bij sint op schoot!
En NIET te veel eten...NET teveel eten lijkt me echt niet goed! hahahahahahhaahhaaa!

Gepost door: mizzD | 07-12-07

))) Echt een leuke foto! Een heel knap kind...maar 't kan van die sint niet gezegd worden, wahahaha, wel charmant die losse baard. Vreemd dat de kinderen daar toen niets van merkten, tegenwoordig zou het wat anders zijn denk ik. Aaaaaaahhh, 1 x in de week op die rotschaal is meer dan genoeg, straks verlies je nog de moed door al dat geschommel van die cijfers en gek worden moet je echt niet doen, je bent zo al erg genoeg, wahahahahaha. Nog een kleine commentaar op die van hieronder: ergens zei ze dat zij kon spellen....pfffff....jaja, met terugwerkende kracht :-))))))))
groetjes Ann!!!!!!!

Gepost door: dingske | 07-12-07

Tsss... spuit 11 geeft modder! :P as usual! Ik verbeter m'n foutjes nog...bij haar is dat verloren moeite...de verbeter-reaktie zou langer zijn dan het origineel! :P

Gepost door: mizzD | 07-12-07

Hallo An Zo een foto met de Sint, genomen in de Inno, dat was een tijdje heel polulair aan ons kanten, heb er hier ook nog een paar liggen. Mijn tante ging met ons naar de Sint in Brussel, dat was nogal een belevenis toen, soms ook met de nodige traantjes. hi hihi
Groeten, en een fijne zondag hé An.

Gepost door: Chris | 08-12-07

Tsss... wat is ze weer grappig! Eén dezer dagen is zijzelf spuit 156 als het S-virus in haar lijf zit. Ze zal direct weten wat spuiten is, wahahahahahaha.

Gepost door: dingske | 09-12-07

Goedemorgen.....
Het weekend zit er inmiddels weer op...
Ik hoop dat jij een hele fijne week hebt, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 10-12-07

Whahahahhaaaa! Ze had honger...duidelijk...ze hapt zo hè, die dingske! hahahahhaa!
Maar wat ziet mijn oog? Jij hebt ook te vaak gehapt hè...maar 3 ons er af? Ann! Niet proberen hoevéél je nog kan eten met die verkleinde maag...maar hoe WEINIG zonder echt honger te hebben!! :-)
Succes!!

Gepost door: mizzD | 10-12-07

poeh... Ik hap dan wel maar zij is de mond gesnoerd, hahahaa. 'k Moet ze wel een beetje gelijk geven, enkel eten Anneke als je honger hebt...goesting telt niet mee. En dat is enkel als steun bedoeld hoor want ik zie dat er al 8 kilo af is, ze zijn (de kilo's) aan het smelten en dat is goed!!

Gepost door: dingske | 12-12-07

De commentaren zijn gesloten.