13-12-07

WEER BIJNA VRIJDAG

IMG_0022De laatste week  weinig zin gehad in wat dan ook af en toe misselijk geweest en moe altijd moe misschien komt dat wel door het weer ik weet het niet.  Vandaag ben ik een paar keer naar Hasselt gereden.  Bluebelle had een hematoom op haar oorschelp en dit moest geopereerd worden tergelijkertijd nam ik Bazel de kater mee om zijn jaarlijkse inenting wat was dat manneke weer braaf geen miauw gegeven hahaha daarentegen Blue hapte naar de veearts toen ze haar kalmeringsprik kreeg.  Normaal zou een Engelse Setter niet mogen reageren op zo een prik maar ja ze is en blijft een uitzondering weet niet vanwaar haar karakter komt is voor mij helemaal geen Engelse Setter alhoewel ik ze zelf fokte en ze puur zuivere engelse voorouders heeft gedraagd ze zich heel anders dan al mijn andere honden.   Na het afleveren van de hond ben ik dan naar een groot plantencentrum gereden en heb ik eindelijk mijn kerstboompje gevonden dat ik zocht maar natuurlijk kwam ik niet alleen met die kerstboom thuis hahaha.  Een mooie dieppaarse Orchidee gekocht en nog wat aarde en andere dingen gekocht.  Thuisgekomen heb ik wat zitten planten maar aan mijn kerstboompje ben ik nog niet begonnen geen zin en moe.  In de late namiddag dan weer naar Hasselt Blue gaan halen en hoorde haar van ver al kabaal maken dat beloofde pfffffffff en inderdaad  thuisgekomen botste ze overal tegenop met die grote kol rond haar hoord en Zander die dacht mmmmm lekkere teef weet niet waarom maar hij wou haar constant dekken allé hij probeerde dat toch maar werd op een bitcherige afgewezen amaai was me dat schrikken maar snappen deed die reu het dus niet echt.  Overal waar ik ga zit ze met die kol tegen mijn kont te stoten is om de muren op te lopen maar ja het is voor haar eigen goed anders gaat die oor nooit genezen maar ik werd er wel goed zenuwachtig van en dat deed dan weer pijn maar ok morgen ga ik naar de dokter even op controle en kijken of alles nog ok is.

Ik merkte dat hier ook een spelfoutenstrijd aan het woeden was in mijn reacties hahahaha ben precies een bufferzone hahaha tussen MizzD en Dingske ik zal er eens moet met mijn wisje tussenkomen zoals ik met de honden soms moet doen maar vond het wel prettig om lezen allemaal wou dat ik ook zo actief kon zijn maar dat komt nog wel en dan zullen ze het geweten hebben hahahaha 

22:35 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Aaaaggot! Kijk die arme lieverd nou liggen met die rode oogjes nog van de narcose...( en zonder kol? hahahahaa!)...geen wonder dat Zander daar wild van werd! hahahaha! Aaach nee hoor...ik vind het een lieverd...het zijn allemaal lieverds bij jou...en ze mogen toch wel een beetje anders dan anders zijn hè...eigen karaktertje...pfff, dat heeft die van ons ook...en die komt ook van jou! hahahahahahaha!

Doe voorlopig nog maar rustigjes aan hè Ann...het was toch een hele ingreep die je hebt gehad...alles heeft zijn tijd nodig! En als je straks weer net zo actief kunt zijn als dingske en ik ( whahahahahaa ik doe helemaal niks!!!) láát het ons dan maar weten!! hahahaha! Maar zonder wisje...als ik wist wat dat was! hahahahaa!
Lieve groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 14-12-07

:-) ben er ook weer :-)
al wat beter lees ik met je
en leuk zal dat wel niet zijn met zo'n kol rondlopen, hoe zouden we zelf zijn hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-12-07

Oh! Ik kreeg trouwens van iemand een mailtje over 'elfyourself'...die link die je zocht! Krijg hem alleen zelf niet geopend, misschien heb jij meer geluk! Effe opzoeken via Google hè, 'elfyourself' heette het! ( want die link die ik heb is dus niet goed denk ik)
Doeidoeiiiii!

Gepost door: mizzD | 16-12-07

Goedemorgen,
het weekend zit er weer op en we zijn weer aan het werk, ik heb eindelijk even tijd toch op blogronde te komen.
Een fijne maandag, gelukkig mijn laatste werkweekje dit jaar!!!
heerlijk!

Fijne dag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 17-12-07

Hahahahaa! Ik ga opoe niet verzorgen hoor...een schop onder haar reet kan ze krijgen...straks wil ze de héle maand blijven...ja doeiiii! ( pfff...en daar begint het steeds meer op te lijken...rotzooi! hahahahhaahaa!)
Krijgen we nog een foto van je boom te zien? ( vóórdat Fluffy en Bazel zich eens gaan uitleven erin??:P:P:P)
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 17-12-07

De commentaren zijn gesloten.