17-12-07

PUNKER

IMG_0001Is hij niet stoer met zijn nieuwe punkkapsel.  Ja hij vroeg of hij eens naar de kapper mocht en dit werd het dan hahaha. 

Tja MizzD op die boom zal je effen moeten wachten mijn batterijen zijn aan het opladen altijd en dat duurt wel anderhalve dag dus zal pas tegen morgenavond je nieuwsgierigheid kunnen bevredigen hahaha

Het kerstversieren was dit jaar een strijd tegen luiheid moeheid en geen zin hebben enz enz maar ik deed het toch en vind het nu wel leuk en gezellig al geworden al duurde het een week en moet ik nu nog alles wat ongebruikt is weer opbergen.

De honden maken zich niet echt druk over dit ballen en dat slingergedoe.  Zander is een al interesse in het genaaide oor van Bluebelle maar ik moet er echt mee oppassen want hij zou de ganse dag aan dat oor lebberen.  De geur ervan maakt hem ook helemaal van de wijs zo denkt hij dat ze loops is en wil hij haar te pas en te onpas dekken is dat niet typisch man hahahaha  Bluebelle slaapt door alles heen moet zeggen ze wordt echt oud maar ok dat is het leven.

Bazel en Fluffy daarentegen hebben het grootste plezier mijn kerstversiering te herschikken hahahaha als ik hen zou geloven kwam alles op de grond te liggen hahahaha maar vind het wel leuk hoe ze bezig zijn.

Voor de geinteresseerden in mijn gewichtsafname hahaha ik ben een paar honderd grammen bijgekomen had me al eerder deze week gewogen en ik was er goed afgevallen  maar helaas vandaag was mijn weegschaal niet lief voor mij maar we zien wel volgende week weer.IMG_0018

20:53 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hihihiiiii! Beetje van je theewater Ann door die gewichtstoename...dat je Trixibelle Bluebelle noemt??? hahahahhahahaa! Ach...als er nu niks af is, zal het volgende week wel extra worden hè...kwestie van volhouden! ;-)
Ik wacht vol spanning de foto's van je boom af...maar zoals ik al zei: hopelijk houden Bazel en Fluffy de boel nog even heel hè! hahahahhahahahahahaaa!
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 17-12-07

Dat is wel een heel cool kapsel!!!!
hihi, en bedankt voor je berichtje!!!
Geeft niet,
Liefs en een hele dikke knuffel Suusje

Gepost door: Suus | 18-12-07

De commentaren zijn gesloten.