12-03-08

WE ZIJN DE KAAP VAN DE 20 VOORBIJ

cijfers32cijfers40 Ik ben er eindelijk geraakt de kaap van de 20 kg.   Tussen de 15 kg en de 20 kg ben ik een paar keer goed ziek geweest en een paar keer thuis moeten blijven.  Had het ziek zijn met het vermageren te maken ik weet het niet.  Maandag ben ik weer op controle geweest het is nu vier maanden geleden dat ik de operatie onderging alles loopt vlot alleen heb ik een tekort aan vitamine B12.  Vandaag dus een inspuiting gaan halen om dit tekort op te lossen dit zal waarschijnlijk regelmatig moeten gebeuren maar als het dat maar is.   Ik ben de laatste vijf kilo ook al een stuk aktiever geworden.  De rommel die zich buiten al tientalle jaren zich had opgestapeld is weg als ik zo doorga komt het nog allemaal eens in orde hahaha (hoop ik).  De schroothandelaar kwam ook langs om alle ijzerenspullenop te halen o.a. een bed, een kruiwagen, een tafeltje en waar ik heel fier op ben dat het verdwenen is een ijzeren pomp.  Dat ding werd ooit in de tuin neergeplant door mijn ouders.  De pomp had alleen maar een visuele eigenschap en als dat geen doel heeft moet dat daar niet staan dus wat niemand lukte lukte tot nu toe en mij wel.  Een dag ben ik op die pomp beginnen beuken sleepte ik ze uit de grond.  Ik heb toen een paar hondenleibanden rond de pomp gedaan en dan rond mijn schouders en zo heb ik ze door de tuin gesleurd ik was op dat moment de gelukkigste en sterkste vrouw van de wereld hahaha.  Toen ontdekte ik dat er weer een rat aktief was onder mijn terras.   Ik moet voorzichtig zijn met vergif wegens de honden maar de rat is gisteren gedood door mijn twee moordbeesten Zander en Blue.  Ik zag aan hun gedrag dat er iets ging gebeuren.  Toen ik ze een laatste maal buitenliet begonnen ze ineens met twee te jagen ik hoorde gepiep en en gestommel en daar was ze dan, de rat, morsdood,  niet meer interessant voor de honden gelukkig.  Ja het leven kan wreed zijn, weet het, maar ratten moeten maar ergens anders gaan rommelen. 

20:41 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

JIPPIEEEE!!! Echt ENORM goed bezig Ann!!! Van harte meid! Dit is je dan toch maar alvast gelukt...en nu gewoon maar doorgaan hè!
En ook proficiat met het verwijderen van de pomp hahahahaaa! Ik zie het zó voor me hoe jij daar loopt te slepen met die pomp aan de hondenriem hahahaha! Je was de pomp aan het uitlaten hè hahahaha voorgoed!! :-)))))
Tjonge...en the dogs hebben écht gejaagd dus...tot de dood erop volgde...oefff...ik zie het Axel ook wel doen hoor...hoe die soms tekeer gaat! hahahahaha! Dan ken ik m'n goedsul bijna niet meer terug!
Enfin...mooi nieuws hier...echt hartstikke goed!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-03-08

ik vind het geweldig, en dat je er open over praat, je kan het meid....

Volhouden nu !!!!

LIefs

Gepost door: Suus | 17-03-08

Hoi! Hele fijne paasdagen hè Ann! ( en hou die bloeddorstige honden uit de buurt van de Paashaas hè hahahahahhahahaaa!!)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 22-03-08

hallo Anneke, doe zo verder, je bent op goede weg en met zoveel aanmoedigingen moet het je lukken !! niet opgeven ! liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 26-03-08

Woooow! Alwéér een ruime kilo eraf...denk je toch eens in...22,4 kilo aan pakjes boter...dat zijn er 90!! Aardige stapel al hè...echt te gek goed bezig hoor!
Doe zo verder hè!
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 26-03-08

Lol, Annekeeeuuuhn een dikke proficiat van mij, je weet wel:"diene mageren die door te stoppen met roken 20kg is bijgekomen van de MACgroep"
Als je je blog lees moet ik je zekers geen sterkte toewensen??
Ik hoop je snel nog eens te begroeten.
Luc

Gepost door: Luc | 01-04-08

En huppeteee... wéér een ruime kilo...ben echt heel blij voor jou hoor Ann...lekker zo doorgaan hè...óp naar de 25! :-)))
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-04-08

De commentaren zijn gesloten.