02-04-08

TRIXIBELLE IS ER NIET MEER

IMG_0086Trixibelle is er niet meer heb haar vandaag moeten laten inslapen.  Ik had dit wel verwacht maar niet zo vlug.  Deze morgend ging ze nog mee de tuin in en deze middag lag ze daar in haar eigen plas als een hoopje ellende.  Ik probeerde haar nog te laten lopen maar ze werkte niet eens meer mee zelfs niet meer voor een lekker stukje vlees waar ze anders alle moeite voor gedaan zou hebben.   Ik maakte meteen een afspraak met de dierenarts en mocht er om half drie zijn maar toen was haar bloeddruk en hartslag al heel laag en vond de dierenarts het ook het beste om haar laten in te slapen.  Met veel pijn in mijn hartje heb ik dan afscheid genomen van Trixibelle.

Trixibelle werd geboren op 21 april 1995 dus ze haalde net niet de 13de verjaardag.  Het was een mooie setter en op haar beurt gaf ze het leven aan twee nestjes waarvan ik van elk nest nog een hond heb gehouden.  Trixibelle was een leuke aangename setter die overal tevreden mee was.  Haar favouriete bezigheden was slapen en eten stelen ze was ook de beste maatjes met de poezen wat je niet kan zeggen van haar dochter Blue.

Trixibelleke vaarwel en bedankt voor alle liefde die ik van je kreeg

 

IMG_0068


 

16:48 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Aaach Ann... Trixibelle nu dus ook...ze is bijna 4 jaar ouder geworden dan haar zus Tory hè, Axels moeder.
Je zult haar wel missen...zo'n lieverd als dat het was...pff...ik ben altijd even van de kaart van dit soort berichtjes, dus hoe moet jij je wel niet voelen...
Veel liefs hè! ( en geef die resterende twee lieverds maar een extra knuffel van me!)

Gepost door: mizzD | 02-04-08

gecondoleerd ! Het is wel heel snel gegaan.
Heel veel sterkte.

Gepost door: RoberT | 02-04-08

gecondoleerd Ann,
We hebben al lange tijd geen contact meer gehad, maar ik heb je wel gevolgd, en ik leef met je verlies mee uit het diepst van mijn hart. Ik weet als geen ander wat het verlies van een hond betekend.
Sterkte Ann

Gepost door: Rob | 05-04-08

Minder goed nieuws! Een huisdier laten inslapen isheel erg, heb het 2j geleden met mijn hond ook onverwacht moeten beslissen. Dat vergeet je niet vlug, ik denk er nog dikwijls aan.
Maar als de beestje helemaal op zijn moet je ze niet laten afzien.
Ik wens je veel sterkt, en geniet van je andere viervoeters in huis! Vele bloggroetjes.

Gepost door: Chris | 05-04-08

zus van tumble 3jaar ouder geworden dan haar broer tumble, het waren schatten allemaal wat het juist zo pijnlijk maakt.Laat ons zeggen dat ze nu met zijn allen de hondenhemel onveilig maken zoals alleen engelsen dat kunnen. Sterkte

Gepost door: liliane | 07-04-08

De commentaren zijn gesloten.