27-04-08

JUL


Bij deze wil ik jullie met fierheid voorstellen aan mijn Petekindje JUL.  Hij werd vrijdagavond geboren om 20u05.   Het eerste kindje dat ik zo jong in mijn armen houdt is gewoon weg geweldig dat ik dat mocht en zoals je ziet de fierheid straalt van mijn gezicht af hahahaha   De mama stelt het ook heel goed en papa en grote broer zijn ook heel gelukkig met dit nieuwe leventje.   Dus mijn weekend kan niet meer stuk. Toen ik vrijdagavond na het werk naar huis ging zag ik op straat een tutje liggen en meteen wist ik JUL wordt geboren vandaag en ik had nog gelijk ook hahaha.  Het is gewoon een zalige gebeurtenis.

 

 

 

 


Met mijn afvallen gaat het de laatste twee weken vele minder het is net of ik niet aan de 26 geraak als ik er bijna ben floept het gewicht weer naar boven pfffff ik moet echt nu geduld gaan leren hebben het kon natuurlijk zo vlug niet blijven verdergaan maar ok we zien wel

Fluffy is op korte tijd voor de tweede maal krols zal er toch iets moeten aan laten doen want als ze zo schreeuwt is het net of ik haar pijn doe en wil niet dat de buren gaan denken dat ik ze mishandel hahaha 

Nu veel meer is er niet gebeurt in mijn leventje het kabbelt gewoon rustig verder en zal wel zien waar ik uitkom.  Nog een fijne dag aan al mijn bezoekers en tot blogs

 

08:06 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Wat een droppie om te zien...Van harte gefeliciteerd!!!

Liefs en geniet ervan,
Suusje

Gepost door: Suus | 28-04-08

Een stralende meter! Gefeliciteerd Ann met dat kleine boeleke.
Bloggroeten.

Gepost door: Chris | 29-04-08

Aaaaaach!! Wat een prachtig jochie! Met een lekker koppie haar, zoals mij n moeder zou zeggen hahahah! Mijn gelukwensen aan de trotse ouders en aan de fiere petemoei! :-)))) Dat de kleine Jul voor maar heel veel geluk en plezier mag gaan zorgen en op zal groeien in een goede gezondheid!!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 04-05-08

27,2!! Jaja...toch in één klap vér over die 26 hè Ann...je geduld werd beloond! Hou vol hè meid!
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 07-05-08

Hééé birthday-girl!!! Mijn allerhartelijkste gelukwensen hè! *smak*smak*smak* ook van vriendlief!! :-)
En je krijgt kwispels van Axel met drie dikke likken erbij! *slurp*slurl*slurp*...nouuuu, dat had je vast niet willen missen hahahahahahaa!
Maak er een toffe dag van Ann...maar denk om die kilootjes hè! ;-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 22-05-08

Hoi! Vandaag vier ik mijn 2-jarig blogbestaan! Dankzij jou hè, want jij wees me op die blogs en dacht dat het misschien wel wat voor mij was...JE HAD GELIJK!!! hahahahahahaa!
Liefs hè!

Gepost door: mizzD | 30-05-08

Hey Ann.. val je niet meer af en hou je je blog niet meer bij?? :-)))) Beter het laatste hè! :-)
Dat terrasje in het voorjaar, dat gaat er niet meer van komen ben ik bang...dat zal hooguit in de zomer worden...maar dat kan ook leuk zijn toch? :-)))
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-06-08

YES! It's alive and...afgevallen! YOU GO GIRLLL!! :-)))
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.