05-07-08

FEEST

 

IMG_0014

Het is feest voor mij vandaag na 8 maanden ploeteren ben ik eindelijk weer over de 100 kg geraakt heeeeeerlijk is het om eindelijk in plaats van drie getalletjes er maar twee te zien.  Is voor mij een belevenis het was een hoge berg die 100 maar het is me gelukt pfffffff ik ben zo fier hahaha    Ik moet ook Mizzd bedanken voor al de bemoedigende reacties op mijn blog dikke Kus daarvoor wat een geduld heb jij met mij als we ooit aan het terrassen toe zijn trakteer ik er met heel veel plezier op deze gebeurtenis.  RoberT jij ook bedankt voor het altijd luisteren als ik wat mindere dagen had en heb en last but not least, ik kreeg ook nog heel veel steun uit het verre Italië en daardoor ging alles ineens veel vlugger hahaha ook voor JT een dikke Kus.  Eens zal ik JT inhalen met mijn gewicht en zullen we op de weegschaal in evenwicht hangen hahaha      Verder borrelt mijn leventje lekker verder en geniet ik van alle veranderingen rond me         Dat ik hier zo vaak niet meer schrijf is omdat ik weinig tijd heb.  Ja ja lach niet met me MizzD ik ga al maanden rond halftien slapen ik moet luisteren naar mijn lichaam.  Maar vandaag was ik helemaal in de mood om weer eens een stukje neer te krabbelen.

Maar nu ben ik weer weg ik ga me een kadootje kopen om dit feit te vieren hahaha

 

08:52 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Hahahahhaaa! oh oeps! Ik mocht niet lachen! :-))) Maar ik vind het fantastisch dit te mogen lezen hoor! SUPER GEDAAN!!! Echt iets om trots te zijn...en vooral blij! En hopelijk ook weer een goede motivatie voor 'het restje'...!! :-)))))
Hopelijk was dat kadootje niet iets om te consumeren...want je moet nu natuurlijk wél op twee cijfertjes BLIJVEN hè! hehe!
YOU GO GIRLLL!! :-)))
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-07-08

Hééé!!! Over de helft...je bent over de helft!! Echt wel te gek hè Ann! Ik kan er niks aan doen dat ik positief ben....ik ben gewoon echt blij voor jou!
Way to gooooooo!!! :-)))
Liefs!

Gepost door: mizzD | 08-07-08

En wéér een kilo eraf! Je BMI is onder de 40 gekomen...yesss!! Goed op weg meid...gewoon zo doorgaan en dan kom je er vanzelf. Het hoeft niet snel te gaan om goed te gaan hè! :-)
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 28-07-08

Ben blij... dat je in ieder geval dat gewichtsmetertje hier linksboven nog bijhoudt...vind het super om te zien dat ie nog steeds gestaag omlaag gaat hoor!! HOU VOL!! :-)))
Liefs!

Gepost door: mizzD | 17-08-08

diep respect voor jou

Gepost door: ger | 02-09-08

Hey Ann! Vergis ik me nou of ben je weer een kilootje kwijt? Verdikke hé...38 kilo...je moet je toch wel heel goed voelen lijkt me!! Gewoon maar doorgaan hè...die laatste 25 moet ook nog kunnen lukken lijkt me, je bent heel goed bezig!! Keep your eye on the goal hè!
:-)))
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 11-09-08

WOOOW!!! 40 kilo eraf!!!! GEWELDIG!! ik vind het echt super hoor dat je het zo goed blijft volhouden! Verdikke...dat terrasje pakken zit er weer niet meer in...Vriendlief is de eerstkomende weekends allemaal weg...en het terrassenweer is al zowat over hè! Jammer hoor...wilde er graag eens eentje op jou heffen!! :-)))
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 19-09-08

Ja ja... ook die onzen mogen vermeld worden hoor Ann...die tellen wel degelijk ook mee!! Als het maar blijft gaan hè...langzaam maar zeker!!
Hou vol meid! Je doet het hartstikke goed!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 09-10-08

De commentaren zijn gesloten.