02-11-08

EINDELIJK 2 NOVEMBER

Wat een saaie dagen en een beetje trieste ook.  Ik heb deze allerheigen en allerzielen commercie niet nodig om aan de overledenen te denken doe ik eigenlijk alle dagen.  Ze flitsen te pas en te onpas door je gedachten heen.  Ik las hier en daar dat mensen samen met familie doorbrengen maar helaas .... dat is geschiedenis.  Gisterenavond probeerde ik zo lang mogelijk op te blijven om vandaag wat langer te kunnen slapen maar ook hier weer helaas.  Ik lag er om 23u in en om half zeven was ik weer klaarwakker.  Vandaag werd ik niet wakker met een droom maar weeral eens met de realiteit dat ik weer gaan eten was vanacht.  Het enige dat ik nog weet is dat ik even opstond om weet ik wat voor een rede gevolg deze morgend een potje op men nachttafel met kruimels brood en langs de wand van het potje een likje confituur.  Beneden gekomen zag ik dat ik ook het potje Platte kaas had leeggemaakt pffffffff.

Nu ik dit schrijf zit ik te genieten van een kopje koffie met verse pistolekes mmmm kan toch zo lekker zijn.  Mijn volgende opdracht hier in huis is een 8kg dikke pompoen in blokjes te snijden en er soep van te maken ik vind dat heeeeeeel lekkere soep dus er zal weer veel geproefd worden hahaha 

Ik las vandaag al een blogje van iemand en in dat blogje ging het over de boekenbeurs ik vond dit ook elk jaar geweldig als we met de school er naar toe gingen.  Ik kan soms genieten van een boek te kopen gewoon om te hebben en om af en toe eens vast te pakken en er in te bladeren maar helaas zijn boeken duur geworden maar toch af toe koop ik er nog wel de laatste meestal Dummies hahaha

Maar wat ga ik nog doen vandaag ?  Het laatste uur schijnt er hier een waterig zonnetje.  Ik zou graag eens de bossen ingaan en wat fotograferen maar op men eentje pffffffff enfin we zien wel ik ga nu die pompoen eens killen

09:12 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Ann Omdat het hier zo lang stil geweest is op je blogje, kwam ik niet zo vaak meer langs. Ik zie dat je terug wat beginnen posten bent, leuk. Ik vind pompoensoep ook lekker en het is een eenvoudig recept, joepie! Ik kook graag als het maar niet te ingewikkeld is. Voor sommige recepten moet je al vlug half de stad aflopen eer je kan beginnen.
Ik wens je een fijne week toe! Liefs

Gepost door: Chris | 02-11-08

Hmm... is er geen oplossing voor dat nachtelijk eten? Ik zou dan in ieder geval de daaropvolgende dag weer wat extra lijnen als ik jou was...anders gaat dat dieet nevernooit lukken natuurlijk! En het gaat zo goed...het is wél de bedoeling dat het nu weer verder in lijn naar beneden blijft gaan hè!
Hou vol!
En die pompoen killen...dat is goeie therapie tegen frustraties omtrent je gewicht en je weegschaal hè hahahahah hoop dat je er flink op los hebt gehakt! :-)))
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 04-11-08

Hey!! Hoe staat het hier? Heeft die pompoen teruggeslagen of wat?? :-)))
Kom op Ann...niet de moed laten zakken hè...33kilo is toch niet iets om er zomaar weer aan te laten komen hè! Kom aannnnnnn...vindt weer nieuwe moed en er tegenaan dan hè!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 24-11-08

BONJOUR un petit bonjour en passant...
j espere que tu vas bien...
merveilleuse journée a toi...

COEURDENFANT

http://coeurdenfant.skynetblogs.be

Gepost door: COEURDENFANT | 27-11-08

Hééééé... niét de moed opgeven hè Ann! Ik hoop maar dat deze stilte betekent dat je gewoon effe geen zin in bloggen hebt!!!!!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 16-12-08

De commentaren zijn gesloten.