02-08-09

SUIKERROCK 2009

Ben ik oud aan het worden ??? Denk het niet heb nooit van Rock festivals moeten hebben al dat kuddegedoe en nog niet te vergeten de VIP toestanden ik werd er echt misselijk van dit jaar. Je kon niet gaan of staan in onze stad of je werd ermee geconfronteerd.  Ik betaal 40 euro per jaar om te kunnen parkeren in mijn straat en wat gebeurt er geen plaatsje te bespeuren.  Ik vind als ze iets willen organiseren dat ze het dan midden in de weilanden doen en dan kunnen ze parkeren in elke boomgaard hebben de armer wordende boeren ook nog wat inkomsten.  Dit hele gedoe maakt me razend misselijk.  Waar kan je op een graf feesten ??? Wel dat kan je op suikerrock als je genoeg geld neerteld dit kan toch allemaal niet. Enfin heb mijn gal gespuwd en dat zal de volgende dagen nog wel meer gebeuren maar dit geeft gewoon een heel goed gevoel Stoer 

 

21:17 Gepost door Ann in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Verhip! Ben jij weer aan het bloggen geslagen? :-) Dat had ik even gemist!
Nee hoor...ik heb geen ander mailadres...nog steeds hetzelfde dat je hebt ( hoop ik!) :-)
Wat je postje hier betreft...dat zijn de nadelen van wonen in een stad hè...wij zitten hier vlakbij het voetbalstadion...om de week kun je hier in de wijde omtrek je auto niet parkeren als je per ongeluk zondagochtend weggegaan was...echt balen is dat want ik gá nogal eens zondagochtend weg, wandelen!
Enfin...spuug maar lekker verder hoor...waar kan een blog beter voor dienen hè! :-)))
Lieve groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 03-08-09

:-) Mailtje is onderweg hoor!

Gepost door: mizzD | 04-08-09

Gevonden! Vrouwe Ann,
U gelooft nooit hoe ik hier terechtgekomen ben. Een van uw klanten, MizzD, een Nederlandse, vertelde mij dat ze door u bij skynetblogs terechtgekomen was. En toen googelde ik op 'tienen fokster hond blog' en kwam ik pardoes op uw blog.
Een geniaal instrument, dat google!
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

Gepost door: Drs. Johan Arendt Happolati | 15-12-09

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 21-02-15

De commentaren zijn gesloten.